';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Hırvatistan – Ukrayna Maç Tahmini & Oranlar

Avrupa Dünya Kupası Elemeleri /  Hırvatistan – Ukrayna Maç Tahmini / 24 Mart 2017 / Saat: 22.45

Hırvatistan - Ukrayna Maç Tahmini

Hırvatistan – Ukrayna Maç Yorumu

Avrupa Dünya Kupası Elemelerinde Hırvatistan – Ukrayna ile karşılaşacak. Grubumuzdaki bu önemli maç Cuma gecesi 22:45’de başlayacak.

[adrotate group=”4″]

Hırvatistan – Ukrayna Oranlar

Hırvatistan 1.57 Beraberlik 4.00 Ukrayna 6.50 HEMEN BAHİS YAP Forvetbet Hırvatistan 1.35 Beraberlik 3.60 Ukrayna 4.60HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Hırvatistan Cephesi

Hırvatistan grupta lider durumda bulunuyor. Grupta şuanda yenilgisiz yoluna devam eden Hırvatistan oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Oynadığı 4 maçta 10 gol atıp 1 gol yiyen Hırvatistan iç sahada ise 1 galibiyet ve 1 berberlik aldılar. Hırvatistan iç sahada oynadığı Türkiye maçı haricinde bütün maçları kazandı. En son iç sahada İzlanda karşısında 2-0 ile galip geldiler. Hırvatistan takımı kdro kalitesi bakımından da çok güçlü durumda Hücumda Manadzukic  orta sahada ise Rakitic, Borozovic ve Modric gibi çok değerli oyuncuları var.
forvetbet

Ukrayna Cephesi

Ukrayna grupta ikinci sırada bulunuyor ve şuanda hiç mağlubiyetleri bulunmuyor. Grupta oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Bu 4 maçta 7 gol atıp 3 gol yediler.  Ukrayna grupta en son iç sahada Finlandiya karşısında 1-0 ile galip gelmişti. Deplasmanda ise Türkiye ile 2-2 berabere kaldılar. Takımda Yarmolenko ve Konoplyanka gibi hücumda fark yaratacak iki oyuncusu var.

Hırvatistan – Ukrayna Maçı Ne Olur?

Hırvatistan Kazanır Oran: 1.57 – Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Hırvatistan kadro olarak çok daha iyi durumda bulunuyor. Orta saha olarak çok baskın olacaktır ve büyük taraftar desteği ile maçın başından itibaren baskıyı artıracaklardır. Ukrayna kadrosu fena değil fakat Hırvatistan kadrosu ile başa çıkabilecek bir takım değil. Hırvatistan şuanda lider olduğu gibi grubu da bu şekilde rahat götürecektir.

Hırvatistan – Ukrayna Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 2.15 – 1XBET HEMEN BAHİS YAP

İki takımda gol bulabilecek bir takım. Hücumda etkili oyuncuları var Ukrayna da özellikle Yarmolenko çok tehlikeli ve ne yapacağı belli olmayan oyunculardan birisi Hırvatistan da ise özellikle Mandzukic gole çok yakın bir oyuncu ve bu şekilde ben iki takımında gol bulabileceği ve zevkli bir maç bekliyorum.

Juventus - Porto Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Başakşehir Kayserispor Özet

Başakşehir 1 – 1 Kayserispor Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 5.10.2024 Başakşehir Kayserispor Özet İzle Başakşehir Kayserispor Özet Başakşehir Kayserispor …

Ozetbox