';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Türkiye – Finlandiya Maç Tahmini & Oranlar

Dünya Kupası Elemeleri / Türkiye – Finlandiya Maç Tahmini / 24 Mart 2017 / Saat: 20.00

Türkiye - Fillandiya iddaa Tahmin

Türkiye – Finlandiya Maç Yorumu

Avrupa Dünya Kupası Elemelerinde Türkiye – Finlandiya ile karşılaşacak. Mutlak kazanmamız gereken bu maç Cuma akşamı saat 20:00’de başlayacak.

[adrotate group=”4″]

Gürcistan – Sırbistan Oranlar

Türkiye 1.48 Beraberlik 4.30 Finlandiya 7.50 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetTürkiye 1.20 Beraberlik 4.00 Finlandiya 8.00HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Türkiye Cephesi

Türkiye grupta istediği pozisyonda değil şuana kadar sadece 1 galibiyet aldı. Bu 1 galibiyet en son maçta grubun zayıf takımı Kosova karşısında oldu. Fakat oynanan oyun hiç ümit vermiyor. Kadrosunda Arda turan, Hakan Çalhanoğlu gibi yıldızları olan bir Türkiye için oynanan oyun şuana kadar ümit vermiyor. Fakat yine de bu aradan sonra farklı olacaktır işler ve artık puan ve puanlara ihtiyacı var. Türkiye iç sahada oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Oynadığı 2 maçta 4 gol atıp 2 gol yedi.
forvetbet

Finlandiya Cephesi

Finlandiya grupta 5.sırada bulunuyor ve şuana kadar henüz galibiyeti yok. Oynadığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldılar. Grupta son oynadığı deplasmanda Ukrayna karşısında 1-0 mağlup oldular. Grupta aldığı tek puan iç sahadaki Kosova karşısında aldığı beraberlik.  Finlandiya kadro olarakta güçsüz bir takım ve bu grupta işleri çok zor olacaktır. Takımın en önemli ismi hücumdaki en önemli oyuncusu olan Pukki  Brondy de forma giyen oyuncu bu sene Brondy de 16 gol attı.

Türkiye – Finlandiya Maçı Ne Olur?

Türkiye Kazanır Oran: 1.48 – Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Türkiye kadro kalitesi olarak çok daha iyi durumda bulunuyor. Artık başarıya aç ve mutlaka başarı bekleyen Türkiye bu maçta mutlaka kazanması lazım. Finlandiya kadro kalitesi olarak buradan çıkacak bir durumda değil. Finlandiya savunma olarak daha iyi durumda olsa da burada çok zorlayacak olsa da sanmıyorum buradan puan alabileceklerini ve bu maçta Türkiye tarafında olmak mantıklı olan seçim olacaktır.

Türkiye – Finlandiya Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 2.00 – 1XBET HEMEN BAHİS YAP

Türkiye bu maçta çok istekli olacaktır taraftar desteği ile birlikte çok ateşli ve saldırgan bir oyun oynayacaktır. Maçta skoru elde etse bile geride bekleyeceklerini sanmıyorum. Finlandiya ise gol bulabilecek bir takım fakat bu maçta gol bulamasalar da bu maçta üstü getirecektir.

Juventus - Porto Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Başakşehir Kayserispor Özet

Başakşehir 1 – 1 Kayserispor Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 5.10.2024 Başakşehir Kayserispor Özet İzle Başakşehir Kayserispor Özet Başakşehir Kayserispor …

Ozetbox