';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Belçika – Yunanistan Maç Tahmini & Oranlar

Dünya Kupası Elemeleri / Belçika – Yunanistan Maç Tahmini / 25 Mart 2017 / Saat: 22.45

Belçika - Yunanistan Maç Tahmini

Belçika – Yunanistan Maç Yorumu

Avrupa Dünya Kupası Elemelerinde Belçika – Yunanistan ile karşılaşacak. Cumartesi  günü saat 22.45’de başlayacak maçı Felix Brych yönetecek.

[adrotate group=”4″]

Belçika – Yunanistan Oranlar

Belçika 1.35 Beraberlik 5.00 Yunanistan 10.00 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetBelçika 1.15 Beraberlik 4.75 Yunanistan 9.00 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Belçika Cephesi

Belçika grupta zirvede bulunuyor şuana kadar mağlubiyeti yok ve oynadığı 4 maçı da kazandı. Bu 4 maçta 21 gol atıp sadece 1 gol yediler. Belçika müthiş bir jenerasyon yakaladı fakat bu jenerasyon artık bir şeyler yapmalı o beklenen başarı gelmedi bir türlü ve bu dünya kupası için için çok büyük fırsat takım için Belçika en son iç sahada Estonya karşısında 8-1 gibi net bir galibiyet aldı.

Belçika adına şuana kadar grupta en etkili isim Lukaku oldu ve takımı adına 5 gol kaydetti. Lukaku bu sezon çok iyi geçiyor ve Everton`da bu sezon 21 gol attı. Diğer taraftan Belçika da Hazard, Benteke ve De Bruyne gibi çok değerli ve önemli oyuncular var. Belçika grubu yürüye yürüye lider bitirecektir.
forvetbet

Yunanistan Cephesi

Yunanistan grupta ikinci sırada bulunuyor. Oynadıkları 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Oynadığı 4 maçta 9 gol atıp 2 gol yediler. Yunanistan klasik oyun mentalitesi ile oynuyor. Savunmayı daha ön planda tutuyor ve kontra ile gol arıyorlar. En son grupta iç sahada Bosna Hersek ile 1-1 berabere kaldılar. Kadrolarında Mitroglou en önemli oyuncusu konumunda ve grupta attığı 2 gol ile takımına fayda sağladı.

Belçika – Yunanistan Maçı Ne Olur?

Belçika Kazanır Oran: 1.35 – Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Belçika kadro ve kalite olarak çok ağır basıyor. Özellikle Lukaku çok formda orta sahada Hazard, De Bruyne, Witsel ve Fellaini gibi çok iyi isimleri var. Ayrıca Belçika çok hızlı oynayan ve çok dikine oynayabilen bir takım ve bu Mertens ve Carrasco gibi hızlı oyuncuları ile birlikte büyük avantaj sağlıyor. Bu maçta da Belçika’nın büyük üstünlüğü ile rahat bir galibiyet göreceğiz.

Belçika – Yunanistan Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: 2.00 – 1XBET HEMEN BAHİS YAP

Yunanistan maçın başından itibaren maçı kendi sahasında kabul edip kontra arayacaktır. Fakat pek istediği sonucu alamayacaklardır. Belçika’nın gol yiyeceğini düşünmüyorum bu yüzden bence alt tercihi çok iyi duruyor bu maç için.

Juventus - Porto Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Başakşehir Kayserispor Özet

Başakşehir 1 – 1 Kayserispor Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 5.10.2024 Başakşehir Kayserispor Özet İzle Başakşehir Kayserispor Özet Başakşehir Kayserispor …

Ozetbox