';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Azerbaycan – Almanya Maç Tahmini & Oranlar

Dünya Kupası Elemeleri /  Azerbaycan – Almanya Maç Tahmini / 26 Mart 2017 / Saat: 20.00

Azerbaycan - Almanya Maç Tahmini

Azerbaycan – Almanya Maç Yorumu

Dünya Kupası Elemelerinde Pazar günü Azerbaycan – Almanya ile karşılaşacak. Pazar günü saat 20.00’de başlayacak maçı Daniele Orsato yönetecek.

[adrotate group=”3″]

Azerbaycan – Almanya Oranlar

Azerbaycan 26.00 Beraberlik 11.00 Almanya 1.10 HEMEN BAHİS YAP RestbetAzerbaycan 26.00 Beraberlik 11.00 Almanya 1.10 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Azerbaycan Cephesi

Azerbaycan grupta üçüncü sırada bulunuyor. Grupta oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. Grupta oynadığı 4 maçta 2 gol yiyip 4 gol attılar. Azerbaycan grupta oynadığı en son maçta Kuzey İrlanda deplasmanında 4-0 ile mağlup ayrıldılar. Azerbaycan grupta aslında iyi konumda bulunuyor. Fakat bu mağlubiyet grubu ikinci bitirmek adına hiç iyi olmadı. Azerbaycan kadrosu kalite olarak alt seviyede kalıyor.  Kadroda üst düzey bir futbolcu olmasa da çok disiplinli oynamaya çalışıyorlar.

Karadağ - Polonya iddaa Tahmin

Almanya Cephesi

Almanya şüphesiz grubun favorisi durumunda ve şuanda lider durumda bulunuyor. Grupta oynadığı 4 maçı da kazandılar ve bu 4 maçta 16 gol atıp hiç gol yemediler. Grupta en son San Marino deplasmanında 8 gol attılar. Grupta Almanya ile başa çıkacak bir takım görünmüyor ve şuana kadar kiminle oynasa çok rahat galibiyet aldılar. Kadro olarak çok güçlü konumdalar ve kadroları da çok geniş öyle ki her maç rotasyon yapabiliyorlar.

Kadroda Özil ve Götze gibi orta sahanın beyni olabilecek ve skoru her an değiştirecek oyuncular mevcut. Zaten genel olarak çok iyi bir orta sahası var ve rakiplerine en büyük üstünlüğü burada kuruyorlar.  Takımı adına gruplarda 4 gol atan Müller şuanda takımın en etkili oyuncusu konumunda bulunuyor.

Azerbaycan – Almanya Maçı Ne Olur?

Almanya İlk yarı kazanır Oran: 1.30 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Almanya grupta her takıma çok rahat fark attı ve grupta zaten arada büyük kalite farkı bulunuyor. Azerbaycan disiplinli oynayan bir takım fakat kadroları çok vasat ve Almanya karşısında direnebileceklerini düşünmüyorum. Erkenden skoru bulacaktır Almanya ve maçı da farklı kazanacaktır.

Azerbaycan – Almanya Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 1.45 – Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Almanya grupta henüz gol yemedi fakat her takıma en az 3 gol attı. Bu maçta da en az 3 gol bulabileceğini düşünüyorum ve bu yüzden 2.5 üst tercihi mantıklı duruyor.

forvetbet bedava bonus

Bakmadan Geçme

Başakşehir Kayserispor Özet

Başakşehir 1 – 1 Kayserispor Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 5.10.2024 Başakşehir Kayserispor Özet İzle Başakşehir Kayserispor Özet Başakşehir Kayserispor …

Ozetbox