';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Bolivya – Arjantin Maç Tahmini & Oranlar

Dünya Kupası Elemeleri / Bolivya – Arjantin Maç Tahmini / 28 Mart 2017 / Saat: 23.00

Bolivya - Arjantin Maç Tahmini

Bolivya – Arjantin Maç Yorumu

Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde Salı gecesi Bolivya – Arjantin ile karşılaşacak. Saat 23:00‘de başlayacak bu önemli maçta Arjantin deplasmanda galip gelip kupaya katılma yolunda avantaj sağlamak istiyor.

[adrotate group=”4″]

Bolivya – Arjantin Oranlar

Bolivya 4.00 Beraberlik 3.50 Arjantin 1.89HEMEN BAHİS YAP ForvetbetBolivya 3.75 Beraberlik 3.20 Arjantin 1.60HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Bolivya Cephesi

Bolivya grupta 9. sırada bulunuyor ve 7 puan topladılar. Grupta oynadıkları 13 maçta 32 gol yiyen Bolivya için en büyük problem savunması ve çok rahat gol yiyorlar. Bolivya en son Kolombiya deplasmanında 1-0 ile mağlup döndüler. Bolivya iç sahada ise en son Paraguay karşısında 1-0 ile galip gelmişti. Bu galibiyet ile uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışmışlardı. Fakat şuanda gruptan çıkma umutları çok az ve çıkmaları için mucize lazım. Bolivya iç sahada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. İç sahada oynadığı 6 maçta 9 gol atıp 12 gol yediler.

Arjantin Cephesi

Arjantin çok inişli çıkışlı bir performans gösterdi grupta fakat son aldığı Şili galibiyetiyle üst sıraları gördü. Çok ihtiyacı olan 3 puan tek golle geldi. Messi’nin penaltıdan bulduğu golle erkenden öne geçen Arjantin gerektiği gibi oynadığı ve istediği 3 puanı aldı. İlk yarıda baskılı bir görüntüsü vardı fakat ikinci yarıda golün getirdiği rahatlıkla skoru korumaya yöneldi.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Arjantin şuanda gruptan çıkması beklenen takımlardan birisi ve ne kadar puan olarak özellikle liderden sonraki sıralamalar çok yakın ve buradaki yarış grubun sonuna kadar gidecektir. Arjantin kadro olarak özellikle hücumda çok etkili bir takım ve çok etkili ve skora giden isimler var.

Bolivya – Arjantin Maçı Ne Olur?

Arjantin kazanır Oran: 1.57 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Arjantin özellikle hücumda çok etkili bir takım forvet hattı çok güçlü bir takım ve bu isimler direk skora katkı yapabilecek isimlerdir. Bolivya ise kadro kalitesi olarak zayıf bir takım ve aldığı skorlarda bunu gösteriyor. Bu maçta kadro kalitesi ile Arjantin’in ağır basacağını ve kazanacağını düşünüyorum.

betpas bonus

Bolivya – Arjantin Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.73 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Bolivya iç sahada etkili bir performansı var fakat bu Arjantin karşısında pek işleyecek durumda değil. Arjantin ise özellikle hücumda çok etkili bir takım bu maçta da Bolivya’nın savunmadaki zafiyetleri ile birlikte Arjantin’in gerekirse tek başına maçı üst yapacağını düşünüyorum.

Bakmadan Geçme

Genoa Juventus Özet

Genoa 0 – 3 Juventus Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 28.9.2024 Genoa Juventus Özet İzle Genoa Juventus Özet Genoa Juventus …

Ozetbox