';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Fransa – İspanya Maç Tahmini & Oranlar

Uluslararası Dostluk Maçı / Fransa – İspanya Tahmini / 28 Mart 2017 / Saat: 22.00

Fransa - İspanya iddaa Tahmin

Fransa – İspanya Maç Yorumu

Uluslararası Dostluk Maçında Salı günü Fransa – İspanya ile karşılaşacak.

[adrotate group=”4″]

Fransa – İspanya Oranlar

Fransa 2.40 Beraberlik 3.10 İspanya 3.10HEMEN BAHİS YAP ForvetbetFransa 2.10 Beraberlik 2.90 İspanya 2.60HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Fransa Cephesi

Fransa en son Avrupa şampiyonası finalisti ve bu Avrupa Şampiyonasının favorisi olarak görünürken evlerinde finalde kaybetmek büyük bir yıkım olabilirdi. Fakat ona rağmen hala iyi oynuyorlar ve başarıya aç bir takım gibi görünüyorlar. Fransa eleme grubunda lider konumda bulunuyor. Grupta henüz mağlubiyeti yok ve sadece 1 beraberlik aldılar.

Aslında bu skorlarda grubun zayıf olmasının da payı büyük fakat en büyük fark yarattıkları alan olan orta sahada Pogba’nın iyi sezon geçirmemesi takım için önemli eksiklik fakat Matuidi yine her zamanki gibi çok iyi oynuyor. Bunun yanında Kante Chelsea ile iyi sezon geçiriyor ve çok formda bulunuyor. Fransa en son grupta deplasmanda Lüksemburg karşısında 3-1 ile galip geldiler.

İspanya Cephesi

İspanya son turnuvalarda çok fazla istediği yerde bulunamadı. İspanya kadrosu özellikle son senelerde istenilen futbolu ortaya koyamıyor bir görüntü var. İstediği skorları alsalar da o akıcı futbol yok ortada en büyük sorun burada bulunuyor. İspanya eleme grubunda İtalya ile birlikte grubun zirvesinde bulunuyor. Grubu lider bitirmek içinde elinde büyük avantaj bulunuyor. Zaten iki takım grubu domine ediyor.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

İspanya en son iç sahada İsrail karşısında 4-1 ile galip geldi. Kadrosunda Costa, Alcantaraa, Siva ve İniesta gibi değerli oyuncular var. İniesta eski formundan uzak olması İspanya için en büyük sorun olabilir.

Fransa – İspanya Maçı Ne Olur?

Fransa Kaybetmez Oran: 1.35 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

İki takımda çok güçlü ve şuanda Avrupa’nın en iyi 5 takımı içinde bulunacak takımlar İspanya son senelerde istediği futbol oynayamasa da bu grup elemeleri ile birlikte bir kıpırdanma gözlenmektedir. Fransa da ise iyi bir jenarasyon yakalamış durumdalar bundan da sonuna kadar faydalanacaklardır. Bu maçta ben ev sahibi avantajı ile Fransa’nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum

betpas bonus

Fransa – İspanya Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 2.25 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

İki takımda kolay gole gidebilecek isimler var. İspanya’nın hücum gücü biraz daha ağır bassa da burada daha dengeli olan takım Fransa fakat ben iki takımında bu maçta gol bulabileceğini düşünüyorum. Bu şekilde de maçın 2.5 üste taşınacağını düşünüyorum hazırlık maçı olması sebebiyle sanmıyorum maçı rölantide götürsünler.

Bakmadan Geçme

Başakşehir Kayserispor Özet

Başakşehir 1 – 1 Kayserispor Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 5.10.2024 Başakşehir Kayserispor Özet İzle Başakşehir Kayserispor Özet Başakşehir Kayserispor …

Ozetbox