';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Rizespor – Trabzonspor Maç Tahmini & Oranlar

Süper Lig/ Rizespor – Trabzonspor Tahmin / 02 Nisan 2017 / Saat: 16.00

Rizespor - Trabzonspor iddaa Tahmin

Rizespor – Trabzonspor Maç Yorumu

Türkiye liginin 26.haftasınında Pazar günü Rizespor – Trabzonspor ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Rizespor – Trabzonspor Oranlar

Rizespor 3.10 Beraberlik 3.25 Trabzonspor 2.45 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetRizespor 2.80 Beraberlik 3.10 Trabzonspor 1.90 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Rizespor Cephesi

Rizespor düşme hattında bulunuyorlar. Hemen üstünde bulunan Akhisar Belediye ile ise arasında 7 puanlık fark var. Rizespor oynadığı son 5 maçta 4 mağlubiyet aldılar. Rizespor iç sahada ligin en kötü takımı durumunda bulunuyorlar ve oynadıkları 12 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldılar. Rizespor en son deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 1-0 mağlup oldular. En son iç sahada ise Antalyaspor karşısında 2-1 mağlup oldular.

Trabzonspor Cephesi

Trabzonspor çok formda ve yeni stad ile birlikte büyük bir çıkış yakaladı. Şuanda Fenerbahaçe ile arasında sadece 3 puan fark var  ve Avrupa kupalarına katılma şansı oluştu. Trabzonspor oynadığı son 3 maçı kazandı. Trabzonspor Fenerbahçe karşısında kaybettikten sonra oynadığı 9 maçtır kaybetmiyor. Trabzonspor en son iç sahada Galatasaray karşısında 2-0 ile galip geldiler. Trabzonspor son maçlarda çok mücadele ediyor ve bu mücadele karşısında istediği puanları alıyorlar. Trabzon spor deplasmanda oynadığı son 5 maçta kaybetmediler. Trabzonspor da bu maçta Uğur Demirok, Joao Pereira, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Ekici oynamayacak.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Rizespor – Trabzonspor Maç Tahmini

Trabzonspor kazanır Oran: 1.62- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Rizespor çok kötü oynuyorlar ve son maçlarda çok kötü skorlar aldılar. Trabzonspor ise son maçlarda hem çok formda hem de çok istekli oynuyorlar. Burada Rizespor reaksiyon vermek isteyecektir fakat bu kadar formda ve yeniden bir hedefi olan Trabzonspor karşısında direnebileceklerini düşünmüyorum.

betpas bonus

Rizespor – Trabzonspor Maç Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 2.05 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Bu maçta iki takımında açık oynamasını bekliyorum. Bu yüzden bol pozisyonlu bir maç olacaktır. İki takımında tek hedefi 3 puan olacaktır. Bu maçta iki takımında gol bulabileceği ve maçı 2.5 üste taşıyacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden bu maç için en ideal tercih 2.5 üst olacaktır.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox