';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Galatasaray – Adanaspor Maç Tahmini & Oranlar

Süper Lig/ Galatasaray – Adanaspor Tahmin / 03 Nisan 2017 / Saat: 20.00

Galatasaray - Adanaspor iddaa Tahmin

Galatasaray – Adanaspor Maç Yorumu

Türkiye liginin 26.haftasınında Pazar günü Galatasaray -Adanaspor ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Galatasaray – AdanasporOranlar

Galatasaray 1.40 Beraberlik 5.00 Adanaspor 8.00 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetGalatasaray 1.15 Beraberlik 4.50 Adanaspor 8.50 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Galatasaray Cephesi

Galatasaray ligde şuanda 3.durumda bulunuyor. Galatasaray Tudor la birlikte iki maç kazandıktan sonra Trabzon deplasmanından eli boş döndü.  Bundan sonra tek hedefi Başakşehir’i yakalamak olacaktır. Fakat oda çok kolay durmuyor şuanda aralarında 7 puan fark var. Bu yüzden bundan sonraki maçlar çok önemli fakat oynanan oyun çok iyi değil bunun yanında takım olarak bu havada değil. Fakat iç sahada taraftar baskısı ile birlikte maçlarını kazanıyorlar. Galatasaray bu sezon iç sahada 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı ve iç sahada oynadığı 12 maçta 28 gol attılar. Bu maçta Galatasaray Serdar Aziz, Hakan Balta, Bruma, Eren Derdiyok ve De Jong oynamayacak.

Adanaspor Cephesi

Adanaspor şuanda düşme hattında bulunuyor ve buradan çıkmaları çok kolay olmayacaktır. Düşme hattının hemen üstünde bulunan Akhisar Belediye ile arasında 7 puanlık fark var. Adanaspor şuanda ligin en çok gol yiyen takımlarından birisi ve bu sezon en büyük sorunu savunmada yaşadılar. Adanaspor son 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldılar. Adanaspor en son iç sahada Akhisar Belediye karşısında 2-1 ile galip geldiler.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Galatasaray – Adanaspor Maç Tahmini

Galatasaray Kazanır Oran: 1.40 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Galatasaray iç sahada taraftar baskısı ile çok farklı oynuyorlar. Ligde özellikle hücum da üretkenlik konusunda çok iyi durumdalar fakat savunmada istedikleri performansı gösteremiyorlar. Adanaspor ise bu sezon deplasmanlarda yokları oynadılar ve bu deplasman performansı ile buradan çıkmaları çok zor duruyor.

betpas bonus

Galatasaray – Adanaspor Maç Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.50 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Galatasaray çok iyi hücum eden bir takım fakat savunmada verdiği açıklar bu sene başlarına bela oldu. Adanaspor da aynı şekilde çok rahat gol yiyorlar savunmada büyük sorunları var. Bu maçta ben Galatasaray’ın gerekirse tek başına maçı 2.5 üste taşıyacağını düşünüyorum

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox