';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Atletico Madrid – Real Sociedad Maç Tahmini & Oranlar

İspanya La Liga / Atletico Madrid – Real Sociedad Tahmin / 04 Nisan 2017 / Saat: 22.30

Malaga - Atletico Madrid Maç Tahmini

Atletico Madrid – Real Sociedad Maç Yorumu

İspanya liginin 30.haftasında Salı günü Atletico Madrid – Real Sociedad ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Atletico Madrid – Real Sociedad Oranlar

Atletico Madrid 1.40 Beraberlik 4.75 Real Sociedad 8.50 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetAtletico Madrid — Beraberlik — Real Sociedad —HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Atletico Madrid Cephesi

Atletico Madrid son haftalarda form grafiği yükselen takımlardan ve şuanda Sevilla’nın önüne geçmiş durumdalar ligi de burada bitirmek istiyorlar. Atletico Madrid ligde oynadığı son 4 maçı kazandı ve en son ligde Malaga deplasmanında 2-0 ile galip geldiler. Atletico Madrid Malaga maçında istedikleri baskıyı kuramadılar fakat ellerine gelen fırsatları çok iyi değerlendirdiler. Atletico  Madrid bu sezon iç sahada sadece 2 kere mağlup oldu. İç sahada oynadığı 14 maçta sadece 12 gol yedi. İç sahada çok iyi performansı var ve kolay gol yemiyorlar.  Bu maçta Atletico  Madrid’te Barragan, Gaitan, Gameiro, Moya, Tiago ve Vrsaljko oynamayacak.

Real Sociedad Cephesi

Real Sociedad şuanda ligde Avrupa kupalarına katılma yarışı veriyor. Bu kupaya direk katılım için önündeki en büyük rakip Villarreal fakat Real Sociedad da son haftalarda düşüş var ve oynadığı son 3 maçta galibiyet göremediler. Real Sociedad en son iç sahada Leganes karşısında 1-1 beraberlikle ayrıldı.  Bu maçta Real Sociedad’ta Martinez oynamayacak.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Atletico Madrid – Real Sociedad Maç Tahmini

Atletico Madrid kazanır Oran: 1.40 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Atletico Madrid son haftalarda çok iyi oynuyorlar. Eski sisteme döndüler ve çok iyi kontralar ile rakiplerini vuruyorlar. Real Sociedad ise son haftalarda çok formsuz ve arada ciddi bir kalite farkı var. Bu yüzden iç sahada çok iyi maçlar çıkaran Atletico Madrid bu maçı bırakmayacaktır ve 3 puanı alacaktır.

betpas bonus

Atletico Madrid – Real Sociedad Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: 2.00- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Atletico Madrid iç sahada kolay gol yemiyor. Genel olarak da savunmada çok iyiler ve kolay gol yemiyorlar bu maçta da gol yiyeceklerini düşünmüyorum. Tek başına da 2.5 üste taşıyacaklarını düşünmüyorum. Bu yüzden bu maç için en ideal tercih 2.5 alt olacaktır.

Bakmadan Geçme

Empoli Fiorentina Özet

Empoli 0 – 0 Fiorentina Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Empoli Fiorentina Özet İzle Empoli Fiorentina Özet Empoli Fiorentina …

Ozetbox