';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Akhisar Belediye – Başakşehir Maç Tahmini & Oranlar

Türkiye Kupası Playoff / Akhisar Belediye – Başakşehir Tahmin / 04 Nisan 2017 / Saat: 20.00

Akhisar-başakşehir-mac-tahmini-iddaa-oranlari

Akhisar Belediye – Başakşehir Maç Yorumu

Türkiye Kupası Playofflar da Salı günü Barcelona – Sevilla ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Akhisar Belediye – Başakşehir Oranlar

Akhisar Belediye 3.20 Beraberlik 3.00 Başakşehir 2.35HEMEN BAHİS YAP ForvetbetAkhisar Belediye — Beraberlik — Başakşehir —HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Akhisar Belediye Cephesi

Akhisar Belediye ligde çok kötü gidiyordu. Fakat iç sahada en son Başakşehir karşısında aldıkları galibiyet ile nefes aldılar. Bu galibiyet ile birlikte ligde çok rahatladılar. Artık kendilerini tamamen kupaya verebilirler. Akhisar buraya gelirken hiç zorlanmadılar kolay kuralar gördüler ve geçtiler. Akhisar kupada iç sahada sadece Ümraniye karşısında kaybettiler. Akhisar ligde ise iç sahada oynadığı son 4 maçtan 3 ünü kazandı. İç sahada çok iyi performansları var.

Başakşehir Cephesi

Başakşehir hafta sonu kaybettiği puan ile artık şampiyonluk ihtimalini çok zora soktu. Ligin sonu geldikçe baskı ve beklenti artması ile puan kayıpları geldi. Şuanda tek düşündükleri kesinlikle lig olacaktır kupa ikinci planda kalacaktır. Ligde Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 5 e çıktı diğer taraftan Fenerbahçe ile ise puan farkı 6 ya düştü.  Başakşehir de kafalar tamamen hafta sonu oynayacakları lig maçında olacaktır.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Akhisar Belediye – Başakşehir Maç Tahmini

Akhisar Belediye Kaybetmez Oran: 1.55- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Hafta sonu aldığı karşılaşan iki ekip bu sefer kupada karşılaşacaklar. Hafta sonu oynanan maç iki takım içinde çok önemliydi. Akhisar Belediye son dakikada bulduğu gol ile çok önemli bir 3 puan aldı. Artık ligde rahat duruma geldi ve bu maçta tamamen kafasını kupaya vermiş bir takım olacak. Bu maçta ben Akhisar Belediye’nin kaybetmeyeceğini ve turu geçeceğini düşünüyorum.

betpas bonus

Akhisar Belediye – Başakşehir Maç Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: 1.57 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Zor bir maç olacaktır. Özellikle Akhisar Belediye maçın başından itibaren kapanacaktı ve kontra arayacaktır. Başakşehir’in kafası tamamen ligde olacaktır ve bu maçta ben 3 gol çıkmasını çok zor görüyorum. Akhisar Belediye için 0-0 tur demek bu yüzden kolay kolay açılmayacaktır.

Bakmadan Geçme

Brest Sturm Graz Özet

Brest 2 – 1 Sturm Graz Özet

Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları Özetleri ► 19.09.2024 Brest Sturm Graz Özet İzle Brest Sturm Graz …

Ozetbox