';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Rizespor – Kasımpaşa Maç Tahmini & Oranlar

Türkiye Kupası Playoff / Rizespor – Kasımpaşa Tahmin / 05 Nisan 2017 / Saat: 20.00

Rizespor - Kasımpaşa iddaa Tahmin

Rizespor – Kasımpaşa Maç Yorumu

Türkiye Kupası Playofflar da Çarşamba günü Rizespor – Kasımpaşa ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Rizespor – Kasımpaşa Oranlar

Rizespor — Beraberlik — Kasımpaşa —HEMEN BAHİS YAP ForvetbetRizespor — Beraberlik — Kasımpaşa —HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Rizespor Cephesi

Rizespor ligde düşmeye çok yaklaştı diyebiliriz. En son iç sahada Trabzon karşısında aldıkları mağlubiyet ile şuanda düşmemesi çok zor duruyor. Rizespor çok formsuz ve ligde oynadığı son 5 maçı kaybettiler. Çok formsuzlar ve kupayı düşünecek durumda değiller zaten ilk maçta 2-0 kaybettikten sonra tur şuanda çok ama çok zor duruyor. Rizespor son haftalarda oynadığı oyunda hiç umut vermiyor. İç sahada en son çok kritik bir maçta çok kötü bir oyun oynadılar ve Trabzon karşısında 1-0 mağlup oldular.

Kasımpaşa Cephesi

Kasımpaşa sezona düşük bütçe ile başladı. Fakat buna rağmen ligde çok iyi yerlere geldiler. Ligde en son Alanyaspor deplasmanında 3-1 ile mağlup olsalar da ligde şuan hem rahat konumdalar hem de genel olarak çok iyi bir sıralama elde ettiler. Kasımpaşa son haftalarda çok formda ve Alanyaspor maçına kadar iyi bir yenilmezlik serisi elde etmişlerdi. Alanyaspor karşılaşmasına kadar ligde 6 maçtır kaybetmiyorlardı. Kasımpaşa ilk maçta çok iyi bir skor elde etti ve bunun avantajını sonuna kadar kullanacaktır. Buradan turu geçmemesi şuan için çok zor görünüyor.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Rizespor – Kasımpaşa Maç Tahmini

Kasımpaşa kaybetmez Oran: — BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Rizespor çok formsuz ayrıca şuanda kafalarında kupada ilerlemek yok gibi duruyor. Şuanda en büyük hedefleri ligde kalmak olacaktır. Kasımpaşa ise ligde rahat durumda ve şuanda Avrupa ya katılmanın en kolay yolu kupada final oynamak olacaktır. Bu yüzden bu maça sonuna kadar asılacaklardır. Buradan turu geçeceklerdir ve turu geçerken de kaybetmeden döneceklerdir.

betpas bonus

Rizespor – Kasımpaşa Maç Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: — BETPAS HEMEN BAHİS YAP

İlk maçtan dolayı Kasımpaşa kapanacaktır bu yüzden bence kısır bir maç bizleri bekliyor. Rizespor üretkenliği çok düşük bir takım. Bu maçta da Kasımpaşa kapandığı takdirde gol bulabileceğini hiç sanmıyorum. Kasımpaşa da kolay açılmayacaktır bu yüzden bu maç için en ideal tercih 2.5 alt olacaktır.

Bakmadan Geçme

Brest Sturm Graz Özet

Brest 2 – 1 Sturm Graz Özet

Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları Özetleri ► 19.09.2024 Brest Sturm Graz Özet İzle Brest Sturm Graz …

Ozetbox