';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Konyaspor – Sivasspor Maç Tahmini & Oranlar

Türkiye Kupası Playoff / Konyaspor – Sivasspor Tahmin / 06 Nisan 2017 / Saat: 20.30

Konyaspor---Sivasspor-tahmin

Konyaspor – Sivasspor Maç Yorumu

Türkiye Kupası Playofflar da Perşembe günü Konyaspor – Sivasspor ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Konyaspor – Sivasspor Oranlar

Konyaspor — Beraberlik — Sivasspor — HEMEN BAHİS YAP ForvetbetKonyaspor — Beraberlik — Sivasspor — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Konyaspor Cephesi

Konyaspor için ligin ikinci yarısı beklenin altında gidiyordu. Fakat üst üste aldığı 2 galibiyet ile büyük moral topladılar ve şuanda tamamen bu maça odaklanmış durumdalar. Konyaspor aldığı 2 galibiyetten en değerlisi kesinlikle Fenerbahçe deplasmanında aldığı galibiyet oldu. Daha sonra ise iç sahada taraftarına karşı Bursaspor karşısında net bir oyun ile birlikte 2-0 gibi bir skorla galibiyet hediye ettiler. Artık tek hedefleri Avrupa yolu için kupada final oynamak olacaktır. Ligde çok rahat olduklarından dolayı tamamen kupaya odaklanmış durumdalar.

Sivasspor Cephesi

Sivasspor da Teknik Direktör değişikliği oldu. Mesut Bakkal yerine Samet Aybaba geldi ve bu ilk maçta etkisini gösterdi. İç sahada Manisaspor karşısında 2-0 la galibiyet aldılar. Bu galibiyet çok değerli oldu ve bunun devamını getirmeleri lazım. Özellikle bu sezon 3 tane teknik direktör değiştirmiş bir takıma göre ligdeki yerleri gayet iyi duruyor. Kupa da fazlasıyla ilerlediler fakat şuanda onlar için en önemlisi yeniden Süper lige çıkmak olacaktır. Sivasspor kadrosu aslında bulundukları lig için fazla iyi duruyor. Fakat son haftalarda istenilen futbol gelmiyordu. Bu yüzden hoca değişikliğine gidildi. İlk maçtan sonra bu maçta ben açık futbol oynayacak bir Sivasspor bekliyorum.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Konyaspor – Sivasspor Maç Tahmini

Konyaspor kazanır Oran: — BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Bu maçta Sivasspor gol atmak isteyecektir. İlk maçtaki skordan dolayı atacağı her gol tur için çok büyük avantaj olacaktır. Bu yüzden açık futbol oynamasını bekliyorum fakat şuanda formda olan bir Konyaspor bu maçtan istediğini alacaktır ve maçı kazanacaktır.

betpas bonus

Konyaspor – Sivasspor Maç Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: — BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Bu maçta Sivasspor tarafından oynanacak olan açık futbol maçı üste götürecektir. Konyaspor ne kadar zor gol yese de bu maçta özellikle kazanmak isteyeceklerdir. Erken gol bulup rahat bir maç geçirmek isteyecek olan Konyaspor da açık futbolu tercih edecektir. Bu yüzden ben bu maçta 3 gol çıkabileceğini düşünüyorum.

Bakmadan Geçme

Brest Sturm Graz Özet

Brest 2 – 1 Sturm Graz Özet

Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları Özetleri ► 19.09.2024 Brest Sturm Graz Özet İzle Brest Sturm Graz …

Ozetbox