';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Trabzonspor – Beşiktaş Maç Tahmini & Oranlar

Süper Lig/ Trabzonspor – Beşiktaş Tahmin / 08 Nisan 2017 / Saat: 19.00

Trabzonspor Beşiktaş iddaa-tahminleri

Trabzonspor – Beşiktaş Maç Yorumu

Türkiye Süper liginin 27.haftasınında bu haftanın belki de en kritik maçı olarak Trabzonspor sahasında son şampiyon ve lider Beşiktaş’ı ağırlayacak. Karşılaşma 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 19.00’da Trabzon’da Şenol Güneş Stadyumunda başlayacak.

iddaa tahmin forvetbet

Trabzonspor – Beşiktaş Oranlar

Trabzonspor 3.00 Beraberelik 3.30 Beşiktaş 2.47HEMEN BAHİS YAP ForvetbetTrabzonspor 2.45 Beraberelik 3.10 Beşiktaş 2.10HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Trabzonspor Cephesi

Trabzonspor bu sezona çok kötü başlamasına rağmen inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. Ve ligin 2. Yarısında üst potaya yaklaştı. Şu an 44 puan ile 5.sıradalar. Avrupa Potasının hemen 1 sıra altında yer alıyorlar. 28 gol atıp 23 gol yediler. Oldukça düşük bir istatistikle oynuyorlar. Ancak takımın potansiyeli yüksek.

İç sahada oynadıkları son 5 maçta yenilgi almadılar. En son burada Galatasaray’ı 2-0 yenmişlerdi. Sonrasında geçtiğimiz hafta Rize’yi deplasmanda 0-1’lik skor ile geçtiler.

Beşiktaş Cephesi

Son şampiyon Beşiktaş bu yıl da adım adım Şampiyonluğa koşuyor. 58 puan ile zirvedeler. Bu sezon 50 gol atıp 20 gol yediler. Galatasaray ile birlikte ligin en çok gol atan takımı durumundalar. Ayrıca ligin en az gol yiyen takımı da onlar. Sadece 2 kez kaybettiler.

Avrupa’da da yoluna devam eden Beşiktaş en son sahasında Gençlerbirliğini ağırladı. Ve maçtan 3-0 galip ayrıldılar. Daha öncesinde Antalya deplasmanında 0-0 berabere kalmışlardı.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Trabzonspor – Beşiktaş Maç Tahmini

Beşiktaş Kaybetmez Oran: 1.40- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Lider Beşiktaş burada puan kaybedebilir. Ancak maçı kaybetmez. Çifte şans Beşiktaş kuponlara gönül rahatlığı ile eklenir. Bu yıl sadece 2 kez kaybettiler.

betpas bonus

Trabzonspor – Beşiktaş Gol Tahmini

Toplam Gol 2.5 Üst Oran: 1.95 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Beşiktaş savunması bu yıl oldukça başarılı. Ama Trabzon deplasmanları zordur. Ben bu nedenle her iki takımın da gol atacağını ve maçın yüksek skorla tamamlanacağını düşünüyorum. Özellikle erken gelecek bir gol işimizi oldukça kolaylaştıracaktır. Her iki takım da gol atar bir diğer gol seçeneği.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox