';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Kasımpaşa – Konyaspor Maç Tahmini & Oranlar

Süper Lig/ Kasımpaşa – Konyaspor Tahmin / 10 Nisan 2017 / Saat: 20.00

Kasımpaşa - Konyaspor iddaa Tahmin

Kasımpaşa – Konyaspor Maç Yorumu

Türkiye Süper liginin 27.haftasınında ligin orta sıralarında peş peşe yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Maçta ev sahibi Kasımpaşa konuk takım ise Konyaspor. Karşılaşma 10 Nisan’da Saat 20.00’da İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak.

iddaa tahmin forvetbet

Kasımpaşa – Konyaspor Oranlar

Kasımpaşa 2.25 Beraberelik 3.30 Konyaspor 3.55 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetKasımpaşa 2.05 Beraberelik 3.10 Konyaspor 2.55 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Kasımpaşa Cephesi

Kasımpaşa şu an ligde 35 puan ile 8.sırada. Konuk Konya ise 38 puan ile 7.sırada yer alıyor. Kasımpaşa eğer galip gelirse averaj farkı ile bir üst sıraya yerleşecek. Bu nedenle iç sahada alınacak bu galibiyet çok önemli sıralama açısından.

Kasımpaşa bu sezon 37 gol atıp 36 gol yedi. Ligin ortalama performan sergileyen takımlarından biri durumundalar.Son 5 maçlarında sadece 1 kez kaybettiler. Genellikle yüksek gollü ve karşılıklı goller ile geçiyor maçları. Son 5 maçlarında 19 gol çıktı ve 4 tanesinde karşılıklı goller çıktı.

Konyaspor Cephesi

Konuk Konya ligin iyi defans yapan takımlarından. Ayrıca iç sahada çok iyi sonuçlar alıyorlar. Son 5 maçlarında sadece Başakşehir’e kaybettiler. Diğer 4 maçı kazandılar. Ligde deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmeyi başardılar. En son Sivasspor ile oynadıkları kupa maçını 3-2 kazandılar. Ligde ise en son kendi sahalarında Bursaspor’ı 2-0 yenmişlerdi. Gayet iyi bir oyun yapısına sahipler. Bu maçta çok rahat gol veya goller bulacaklarını düşünüyorum.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Kasımpaşa – Konyaspor Maç Tahmini

Maç Sonucu Beraberelik Oran Oran: 3.30- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

2 takım da formda… Ve hem gol atıp hem de gol yiyen takımlardan. Aralarındaki son 10 maçta hiç beraberelik çıkmadığı için ben artık bu maçta bir beraberelik çıkabileceğini düşünüyorum.

betpas bonus

Kasımpaşa – Konyaspor Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar Oran: 1.90 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

2 takım arasında oynanan son 5 maça baktığımızda 3 kez karşılıklı goller çıktı. Bu 5 maçta toplamda 13 gol çıktı. Genellikle yüksek skorlu maçlar çıkıyor. Sonuç yine benzer olacaktır.

Bakmadan Geçme

Real Betis Espanyol Özet

Real Betis 1 – 0 Espanyol Özet

İspanya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Real Betis Espanyol Özet İzle Real Betis Espanyol Özet Real …

Ozetbox