';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Malaga – Barcelona Maç Tahmini & Oranlar

İspanya La Liga/ Malaga – Barcelona Tahmin / 08 Nisan 2017 / Saat: 21.45

Malaga - Barcelona Maç Tahmini

Malaga – Barcelona Maç Yorumu

İspanya La Liga’da Futbolun Zirvesinde 31.haftaya giriyoruz. Barcelona şampiyonluk yarışında geride. 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye Saati ile 21.45’te Malaga sahasında, Estadio La Rosaleda’da Barcelona’yı ağırlayacak.

iddaa tahmin forvetbet

Malaga – Barcelona Oranlar

Malaga 9.50 Beraberelik 5.80 Barcelona 1.36 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetMalaga 8.00 – Beraberelik 4.30 – Barcelona 1.20HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Malaga Cephesi

Malaga’da dev Barça karşılaşması öncesinde Kone ve Kuzmanovic sakatlıkları nedeniyle kadro dışı. Lide 15.sırada 30 puanı bulunan Malaga sezonu kötü geçiren takımlardan. Bu yıl 30 maçta 34 gol atıp 47 gol yediler. Normalde daha iyi sıralamalarda yer alırlardı.

Son 5 maçta sadece 1 kez galip gelebildiler. O da son hafta Gijon karşısında 0-1 ile. Onun dışında gol atmakta bile zorluk çekiyorlar. Son 5 maçlarında sadece 2 gol atabildiler.

Barcelona Cephesi

Barcelona lider Real Madrid’in ardında 2.sırada yer alıyor. Real Madrid 1 maç eksiğine rağmen 2 puan ile zirvede. Barcelona’nın artık puan kaybına tahammülü yok. Bu yıl 88 gol ile gol olup yağdılar ve sadece 26 gol yediler. Bu maçta da net bir skor alacaklarını düşünüyorum.

Malaga deplasmanı öncesinde sakat isimler var. Arda Turan, Vidal ve Rafinha bu maçta forma giyemeyecek.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Malaga – Barcelona Maç Tahmini

Barcelona kazanır Oran: 1.36- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Son 10 maçta 8 galibiyet alan ve Şampiyonlar Liginde de yoluna devam eden Barcelona bu maçta rahat bir galibiyet ile zirve takibine devam edecektir.

betpas bonus

Malaga – Barcelona Gol Tahmini

Her iki takım da gol atamaz Oran: 2.10 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

2 takım arasında oynanan son 5 maçta sadece 1 kez karşılıklı goller çıktı. Malaga da özellikle son haftalarda gol yollarında etkisiz. Oranın bu kadar yüksek olmasının sebebi Barcelona’nın son 5 maçta 6 gol yemiş olması. Ama bu maçta gol yiyeceklerini düşünmüyorum. Oran aşırı değerli.

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox