';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Leicester – Atletico Madrid Maç Tahmini & Oranlar

Şampiyonlar Ligi / Leicester – Atletico Madrid Tahmin / 18 Nisan 2017 / Saat: 21.45

Leicester - Atletico Madrid Maç Tahmini

Leicester – Atletico Madrid Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi çeyrek finalde Salı günü saat 21.45’de Leicester – Atletico Madrid ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Leicester – Atletico Madrid Oranlar

Leicester 3.70 Beraberlik 3.50 Atletico Madrid 2.15 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetLeicester — Beraberlik — Atletico Madrid — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Leicester Cephesi

Leicester ligde çok büyük bir  çıkış yakaladı. Düşme hattındalardı fakat üst üste aldıkları galibiyetler ile çok rahatladılar. Avrupa da iç sahada aldıkları Sevilla galibiyeti ile birlikte çıkış başlamıştı. Turu geçmek büyük moral olmuştu ve bu maçtan sonra ligde üst üste 5 maç kazandılar. Leicester ilk maçta aslında çok kötü bir skor almadı. Tek farkla kaybetmek kötü bir skor değil fakat gol bulsalardı çok iyi olabilirdi. Leicester bu sezon Avrupa da gruplarda iç sahada oynadığı 3 maçı kazandı. Daha sonra playofflar da ise Sevilla karşısında iç sahada 2-0 ile galip gelmişlerdi. Bu maçta Leicester’da Mendy, Wague oynamayacak.

Atletico Madrid Cephesi

Atletico Madrid son haftalarda çok formda ve üst üste maçlar kazanıp ligde kendilerini üçüncü sıraya attılar. Avrupa da ise önce Leverkusen karşısında çok net bir tur geçtiler. İlk maçta deplasmanda aldıkları 4-2’lik galibiyetle turun kapılarını sonuna kadar araladılar.  Atletico Madrid ligde 8 maçtır kaybetmiyor. Zaten  çok iyi kapanıyorlar ve kolay gol yemiyorlar. Son senelerde sürekli buralardalar ve tecrübe olarak da 1 adım öndeler. Bu maçta Atletico Madrid’de Vrsaljko oynamayacak.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Leicester – Atletico Madrid Maç Tahmini

Atletico Madrid Kaybetmez Oran: 1.33- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Atletico Madrid daha kalite bir ekip ve buraları oynamak konusun da daha tecrübeliler. Leicester ise bu sene iç sahada özellikle Avrupa da çok iyi bir performans çıkardı. Şuana kadar Avrupa da oynadığı 4 maçı da kazandılar. Fakat Atletico Madrid hem tecrübesi hem de kalitesi buradan kaybetmeden dönecektir.

betpas bonus

Leicester – Atletico Madrid Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar Oran: 1.94 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Leicester mutlaka kazanması lazım. Bu yüzden açık futbolu tercih edecektir ve iç sahada çok iyi bir performans gösterdiler. Bu performans doğrultusunda seyircisi karşısında gol bulacaklarını düşünüyorum. Fakat atak futbolları geride açık verecektir ve Atletico  Madrid’de bunu fazlasıyla değerlendirecektir. İki takım karşılıklı  goller bulacaktır.

Bakmadan Geçme

Empoli Fiorentina Özet

Empoli 0 – 0 Fiorentina Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Empoli Fiorentina Özet İzle Empoli Fiorentina Özet Empoli Fiorentina …

Ozetbox