';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Arsenal – Leicester Maç Tahmini & Oranlar

İngiltere Premier Ligi / Arsenal – Leicester Tahmin / 26 Nisan 2017 / Saat: 21.45

Arsenal - Leicester maç tahmini

Arsenal – Leicester Maç Yorumu

İngiltere Premier ligi’nin 28.haftasında Çarşamba günü Saat 21.45’de Arsenal – Leicester ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Arsenal – Leicester Oranlar

Arsenal 1.47 Beraberlik 4.60 Leicester 7.00 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetArsenal — Beraberlik — Leicester — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Arsenal Cephesi

Arsenal için sezon çok kötü geçiyor ve bu sezon Wenger’in sonu olabilir. Bu sezon şampiyonlar ligine katılma ihtimali hala devam ediyor fakat oynadıkları bu oyun ile işleri çok zor. Ligde en son Middlesbrough deplasmanında aldıkları galibiyet ile biraz da olsun moralleri yerine geldi. Fakat yine de istedikleri futbolu oynayamadılar. Arsenal 3 puanı aldıktan sonra özgüvenleri yerine geldi ve buradan sonra artık seri galibiyetlere devam edecektir. Arsenal bu sezon iç sahada oynadığı 15 maçta 10 galibiyet aldılar ve 15 maçta 31 gol attılar ve 15 gol yediler.

Leicester Cephesi

Leicester için sezon hiç iyi geçmiyordu ve düşme potasındaydı fakat sonra çok iyi bir sıçrama yaptı. Üst üste aldığı 5 galibiyet ile düşme potasından çıktı ve rahatladılar. Leicester Avrupa da ise beklenenden iyi performans gösterdi. Gruplardan çıkıp sonraki turda Sevilla karşısında turu geçmeyi başardı. Fakat daha sonra Atletico Madrid karşısında direnemediler ve elendiler. Fakat yine de beklenenin üstünde performans gösterdiler. Leicester son 2 maçtır kazanamıyor ve deplasmanda oynadığı son 5 maçta 3 mağlubiyet aldılar.

 

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Arsenal – Leicester Maç Tahmini

Arsenal Kazanır  Oran: 1.47- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Arsenal Middlesbrough galibiyeti ile birlikte tekrardan toparlanma zamanı geldi. Artık puan ve puanlar almak zorundadır. Leicester deplasmanda yokları oynuyor ve zaten rahatlamış durumdalar amaçları kalmadı. Bu maçta iç sahada sürprize izin vermeyecektir Arsenal ve maçı kazanacaktır.

betpas bonus
Arsenal – LeicesterGol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst  Oran: 1.40- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Arsenal iç sahada çok rahat gol buluyor ve bu maçta mutlaka 3 puan için çıkacaklardır. Leicester’da son haftalarda çok rahat gole gidiyor ve üretkenlik konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorlar. Bu maçta iki takımında gol atıp maçı üste taşımasını bekliyorum.

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox