';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Eibar – Athletic Bilbao Tahmini & Oranlar

İspanya La Liga/ Eibar – Athletic Bilbao Tahmin / 24 Nisan 2017 / Saat: 21.45

Eibar – Athletic Bilbao maç tahmini

Eibar – Athletic Bilbao Maç Yorumu

İspanya liginde 33.haftanın kapanış maçında Pazartesi günü Sevilla – Granada ile karşılaşacak. Pazartesi günü saat 21.45’de başlayacak maçı Carlos Del Cerro Grande yönetecek.

iddaa tahmin forvetbet

Eibar – Athletic Bilbao Oranlar

Eibar 2.64 Beraberlik 3.30 Athetic Bilbao 2.80 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetEibar 2.20 Beraberlik 3.00 Athetic Bilbao 2.40 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Eibar Cephesi

Eibar ligin en renkli takımlarından birisidir. Ligde açık futbol oynuyorlar ve buda maçlarının çok zevkli geçmesini sağlıyor. Bu sezon savunmada açık veriyorlar fakat hücumda çok iyi durumdalar. Eibar ligde üst üste 3 galibiyet aldıktan sonra hafta sonu Betis deplasmanından elleri boş döndüler. Betis karşısında hiç varlık gösteremediler ve sahadan 2-0 ile mağlup ayrıldılar. Eibar bu sezon Avrupa kupalarına katılma yarışı veriyor ve Athletic Bilbao ile arasında 3 puanlık fark var. Eibar bu sezon iç sahada oynadığı 16 maçta 9 galibiyet aldı ve 27 gol attılar.

Athletic Bilbao Cephesi

Athletic Bilbao son haftaların formda takımlarından birisi iç sahada çok iyi oynuyorlar. Müthiş bir taraftar desteği ile oynuyorlar iç sahada bu durumda Athletic Bilbao için puan olarak döndü. Fakat deplasmanda aynı performansı gösteremediler ve bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta sadece 4 galibiyet aldılar. Bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maçta ise 3 mağlubiyet aldılar. Deplasmanda savunmada açıklar veriyorlar buda Athletic Bilbao için en büyük problemlerden birisidir.

 

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Eibar – Athletic Bilbao Maç Tahmini

Eibar Kaybetmez  Oran: 1.47- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Eibar şuanda direk rakibi ile oynuyor ve son haftalarda iyi form yakaladılar. Athletic Bilbao ise deplasmanda çok kötü durumdalar. Eibar gol bulmakta hiç zorlanmıyor ve bu sezon çok rahat gole gittiler. Athletic Bilbao hücumda üretkenlik olarak çok kötü durumdalar. Bu yüzden ben Eibar’ın içerde yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Eibar – Athletic Bilbao Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar Oran: 1.69 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Eibar iç sahada çok iyi durumda fakat genel olarak savunmada sorunları var. Athletic Bilbao ise ne kadar hücumda istediklerini yapamasalar da bu maçta gol bulacaktır. Ben bu maçta iki takımında gol bulacağı zevkli bir maç bekliyorum.

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox