';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Alanyaspor – Osmanlıspor Maç Tahmini & Oranlar

Süper Lig/ Alanyaspor – Osmanlıspor Tahmin / 22 Nisan 2017 / Saat: 16.00

Alanyaspor - Osmanlıspor Maç Tahmini

Alanyaspor – Osmanlıspor Maç Yorumu

Türkiye liginin 28.haftasında Cumartesi günü saat 16.00’da Alanyaspor – Osmanlıspor ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Alanyaspor – Osmanlıspor Oranlar

Alanyaspor 2.50 Beraberlik 3.40 Osmanlıspor 2.90 HEMEN BAHİS YAP ForvetbetAlanyaspor 2.10 Beraberlik 3.20 Osmanlıspor 2.40 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Alanyaspor Cephesi

Alanyaspor son haftalarda iyi çıkış yakaladı ve düşme potasından uzaklaştılar. Şuanda düşme potası ile arasında 11 puanlık fark var. Ligin bitmesine 6 hafta kaldı ve rahat bir nefes aldılar. Alanyaspor çok rahat gol buluyor ve bu sezon Vagner Lowe çok iyi performans verdi. Ligde 15 gol ile takımın gol yükünü çekti ve ligde oynadığı son 3 maçta 5 gol attı. Alanyaspor ligde oynadığı son 3 maçı kazandı. Alanyaspor bu sezon iç sahada oynadığı 14 maçta 7 galibiyet alırken 29 gol attılar. Alanyaspor çok tempolu oynuyor ve gol yollarında çok etkililer.

Osmanlıspor Cephesi

Osmanlıspor için sezon sonu hayal kırıklığı oldu büyük düşüş yaşadılar. Avrupa’da iyi işler yaptılar fakat gruplardan sonra yaşadıkları düşüş Avrupaya yansıdı ve Olympiakos karşısına iç sahada aldıkları ağır yenilgi ile elendiler. Osmanlıspor ligin ikinci yarısına Avrupa ligine gitme potasında başlamıştı fakat şuan nerdeyse düşme korkusu yaşayacaklar. Büyük düşüş yaşadılar ligde 5 maçtır kazanamıyorlardı fakat Kayserispor karşısında aldıkları 4-1’lik galibiyet ile moral buldular. Osmanlıspor bu sezon deplasman da oynadığı 13 maçta 5 galibiyet aldı ve 21 gol attı.

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Alanyaspor – Osmanlıspor Maç Tahmini

Alanyaspor Kaybetmez  Oran: 1.41 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Alanyaspor çok formda iç sahada iyi top oynuyorlar. Wagner Lowe önderliğinde ligin en güzel futbolunu oynayan takımlarından birisidir. Osmanlıspor’da düşüş var fakat Kayserispor maçı büyük bir moral olacaktır. Fakat bu maçta iç sahada iyi sonuçlar alan ve iyi top oynayan Alanyaspor’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

betpas bonus

Alanyaspor – Osmanlıspor  Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar  Oran: 1.46 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Osmanlıspor kadrosu çok iyi aslında fakat yaşadıkları düşüş inanılmaz bu kadro bu kadar büyük düşüş nasıl yaşar anlamıyorum. Fakat deplasmanda gol bulmakta zorlanmıyorlar zaten iyi hücum gücü var. Alanyaspor’da aynı şekilde iyi hücum eden takımlardan birisi ve gol bulmakta hiç zorlanmıyorlar. Bu maçta iki takımında gol bulabileceği zevkli bir maç olacaktır.

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox