';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Gençlerbirliği – Kayserispor Maç Tahmini & Oranlar

Süper Lig/ Gençlerbirliği  – Kayserispor Tahmin / 22 Nisan 2017 / Saat: 19.00

Gençlerbirliği - Kayserispor tahmin

Gençlerbirliği  – Kayserispor Maç Yorumu

Türkiye liginin 28.haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da Gençlerbirliği – Kayserispor ile karşılaşacak.

iddaa tahmin forvetbet

Gençlerbirliği  – Kayserispor Oranlar

Gençlerbirliği 2.16 Beraberlik 3.30 Kayserispor HEMEN BAHİS YAP ForvetbetGençlerbirliği 1.80 Beraberlik 3.20 Kayserispor 3.00 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Gençlerbirliği Cephesi

Gençlerbirliği bu sezon çok inişli çıkışlı bir sezon geçirdi. İlhan Cavcav’ın vefatı takımı etkiledi ve düşüş yaşamışlardı. Daha sonra birazda olsun toparlandılar ve ligde oynadığı son 2 maçtan puan alan Gençlerbirliği en son erteleme maçında Gaziantepspor deplasmanında 1-0 ile galip geldiler. Gençlerbirliği şuanda ligin amaçsız takımlarından birisi düşme potası ile 13 puanlık fark var. Gençlerbirliği bu sezon iç sahada oynadığı 13 maçta 6 galibiyet aldı ve sadece 5 gol yediler.

Kayserispor Cephesi

Kayserispor çok büyük bir çıkış yakalamıştı Sergen Yalçın yönetiminde büyük ve önemli maçları kazandı. Bu maçları kazandıktan sonra düşme potasından uzaklaşmışlardı ve rahat bir nefes almışlardı. Fakat sonradan tekrar düşüş başladı ve ligde oynadığı son 5 maçta galibiyet alamayan Kayserispor oynadığı son 3 maçı da kaybetti. Kayserispor bu sezon deplasman da oynadığı 14 maçta 3 galibiyet aldı ve ligde deplasmanda oynadığı son 5 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı.

 

Restbet Güvenilir Mi Bonus

Gençlerbirliği  – Kayserispor Maç Tahmini

Kayserispor Kaybetmez Oran: 1.74 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Kayserispor için artık kritik haftalara giriyoruz ve zor bir deplasmana geliyorlar. Gençlerbirliği oynaması zor ve ligin sağlam takımlarından birisi özellikle savunmada çok başarılılar. Fakat bu maçta puana bu kadar ihtiyacı varken Kayserispor’u yanımıza almamak olmaz.

betpas bonus

Gençlerbirliği  – Kayserispor Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar  Oran: 1.76 BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Kayserispor bu maçta mutlaka puan kovalayacaktır ve bunun içinde maçın sonuna kadar saldıracaktır. Kayserispor’da son haftalarda en büyük sorun savunmada yaşıyorlar en son Osmanlıspor karşısında 4 gol yediler. Fakat bu maçta ben Kayserispor’un gol bulabileceğini ve iki takımında gol bulabileceği zevkli bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum.

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox