';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Celta Vigo – Manchester United Maç Tahmini

04.05.2017 / Celta Vigo – Manchester United  Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Avrupa Ligi

Celta Vigo – Manchester United Maç Tahmini Maç Tahmini

Celta Vigo – Manchester United  Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

Avrupa ligi yarı finalde Perşembe günü Celta Vigo – Manchester United ile karşılaşacak. Saat 22.05’de başlayacak maç Estadio de Balaídos stadında oynanacak.

[adrotate banner=”16″]

Celta Vigo – Manchester United  Oranlar

Celta Vigo 3.20 X 3.35 Manchester United 2.44 HEMEN BAHİS YAP 1XBETCelta Vigo 3.20 X 3.35 Manchester United 2.44 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Celta Vigo Cephesi

Celta Vigo ligde bir amacı kalmadı ve tamamen Avrupa ligine odaklanmış durumdalar. Bu yüzden rotasyon yapıyorlar ve ligi biraz daha ikinci plana bıraktılar. Avrupa liginde ise büyük başarı elde ettiler diyebiliriz. Zor yollardan geçtiler İlk turda özellikle Shakhtar Donetsk karşısında iç sahada mağlup olmalarına rağmen deplasmanda son dakikada gelen gol ile uzatmaya taşıdılar. Uzatmalarda da golü bularak turu geçmeyi başardılar. Celta Vigo bu sezon çok keyifli maçlar çıkardı ve atak futbolunu oynamayı seven bir takım görünümündeler.

Manchester United Cephesi

Manchester United ligde şampiyonlar ligine katılabilme yarışı veriyor. Son haftalarda çok iyi durumdalar aslında ve Mourinho takımı gibi oynuyorlar. Bu sezon ligde özellikle savunmada çok iyi performans gösterdiler. Avrupa liginde ise buraya kadar aslında çok fazla zorlanmadan geldiler. Fakat En son Anderlecht karşısında bir ara acaba dedirttiler özellikle iç sahada normal süresi berabere biten maçta uzatmalarda attıkları gol ile turu geçtiler.

Celta Vigo – Manchester United  Maç Tahmini

Celta Vigo – Manchester United  Maç Tahmini

Manchester United kaybetmez Oran: 1.41 – Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Celta Vigo çok iyi takım ve bu sene çok ters işler yaptılar. Fakat yeterli değil bence bu seviye için yine de iç sahada oynamaları onlar için Avantaj olsa da bu maçta ben hem Mourinho faktörü sebebiyle hem de kadrosu daha kaliteli olan Manchester United tarafında olacağım. Buradan kaybetmeden döneceklerdir.

Celta Vigo – Manchester United  Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 altı Oran: 1.62 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Manchester United böyle deplasmanda gol yememeyi iyi başardılar. Bu sezon en son Manchester City deplasmanında istediklerini alırken gol yememişlerdi. Zaten bu sene çok iyi savunma yapıyorlar ve kolay gol yemiyorlar. Bu yüzden ben bu maçın kısır geçmesini bekliyorum.

Celta Vigo – Manchester United  Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox