';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Westham – Tottenham Maç Tahmini

05.05.2017 / Westham – Tottenham Maç Tahmini / Saat: 22.00 / İngiltere Premier Lig

Westham - Tottenham Maç Tahmini

Westham – Tottenham Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

İngiltere Liginin 36.haftasının açılış maçında Cuma günü West Ham – Tottenham ile karşılaşacak. Saat 21.00’de başlayacak maçı Anthony Taylor yönetecek.

[adrotate banner=”16″]

Westham – Tottenham Oranlar

West Ham 7.80 Beraberlik 4.50 Tottenham 1.45 HEMEN BAHİS YAP 1XBETWest Ham 7.00 Beraberlik 4.00 Tottenham 1.25 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

West Ham Cephesi

Westham bu sezon ligi istediği gibi götüremeyen takımlardan birisi özellikle iç sahada beklenenin çok altında kaldılar. Şuanda ligin bitmesine 3 hafta kaldı ve düşme hattının 7 puan üstünde bulunuyor. Buradan sonra düşmeleri artık zor ayrıca ligi de bitirmiş konumdalar. Westham bu sezon iç sahada oynadığı 17 maçta  6 galibiyet aldı ve kalesinde 27 gol  gördü.  Westham ligde en son Stoke deplasmanında 0-0 beraberlikle döndü ayrıca son 2 maçta gol bulamadılar.

Tottemham Cephesi

Tottenham harika bir sezon geçiriyor ve şuanda lider Chelsea’nin 4 puan gerisinde bulunuyor. Ligde üst üste aldığı galibiyetler ile aradaki puan farkını eritti fakat yetmeyecek gibi duruyor. Tottenham en son iç sahada Londra derbisinde Arsenal karşısında 2-0 ile galip geldi ve Chelsea’yi takibini sürdürdü. Ligde iç sahada harika bir performans gösterdi fakat deplasmanda bu performansa yaklaşamadılar. Ligde deplasmanda oynadığı 16 maçta 7 galibiyet aldılar. Ligde oynadığı son 3 deplasmanda galibiyet ile ayrılan Tottenham bu 3 galibiyeti alırken sadece 1 gol yediler.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Westham – Tottenham Maç Tahmini

Tottenham kazanır Oran: 1.45 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Aslında Tottenham’ın deplasman performansı hiç güven vermiyor fakat son haftalarda özellikle form durumu çok yükseldi ve deplasmanda da maç kazanmaya başladılar. Westham ise bu sezon özellikle iç sahada beklenenin altında kaldılar. Bu maçta puana daha çok ihtiyacı olan Tottenham tarafında olacağım.

Westham – Tottenham Gol Tahmini

Toplam gol 3.5 alt Oran: 1.57 Betboo HEMEN BAHİS YAP

West Ham son 2 maçtır gol bulamıyor ve ligde özellikle iç sahada beklenenin çok altında bir performans gösterdiler. Tottenham ise son haftalarda özellikle oyunu domine etmesi ile birlikte çok az gol yiyorlar. Bu yüzden ben bu maçta kolay gol çıkabileceğini düşünmüyorum.

Westham - Tottenham Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox