';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Chelsea – Middlesbrough Maç Tahmini

08.05.2017 / Chelsea – Middlesbrough Maç Tahmini/ Saat: 22.00 / İngiltere Premier Lig

Chelsea - Middlesbrough Maç Özeti

Chelsea – Middlesbrough Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

İngiltere Liginin 36.haftasının son maçında Pazartesi günü Chelsea – Middlesbrough ile karşılaşacak. Saat 22.00’de başlayacak maçı Craig Pawson  yönetecek.

[adrotate banner=”16″]

Chelsea – Middlesbrough Oranlar

Chelsea 1.18 Beraberlik 7.00 Middlesbrough 18.00 HEMEN BAHİS YAP 1XBETArsenal 1.80 Beraberlik 3.10 Manchester United 3.10 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Chelsea Cephesi

Chelsea ligde ufak bir sarsıntı yaşasa da iyi toparlandılar ve üst üste 3 maç kazandılar. Chelsea en son Everton deplasmanında 3-0 ile galip geldi ve şampiyonluğa giden yolda çok önemli bir galibiyet aldı. Şuanda en yakın rakibi olan Tottenham ile arasında 4 puanlık fark var. Ligin bitmesine 3 hafta kaldı ve artık buradan sonra şampiyonluğu vermeleri çok zor görünüyor. Chelsea ligde iç sahada oynadığı 16 maçta 14 galibiyet alırken 43 gol attılar. Ligde oynadığı son 5 maçta ise 4 galibiyet aldılar.

Middlesbrough Cephesi

Middlesbrough ligin dibinde bulunuyor ve çok kötü top oynuyorlar. Fakat en son ligde büyük bir sürpriz yaparak Manchester City karşısında 2-2 ile berabere kaldılar. Şuanda Hull ile arasında 6 puanlık fark var ve burada kaybettikleri takdirde düşmeleri garanti oluyor. Middlesbrough bu sezon deplasmanda oynadığı 17 maçta ise sadece 1 galibiyet aldılar. Ligde oynadığı son 5 deplasman maçında ise 4 mağlubiyet aldılar.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Chelsea – Middlesbrough Maç Tahmini

Chelsea ilk yarı ve maçı kazanır Oran: 1.55 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Middlesbrough çok kötü takım ve deplasmanda çok kötü sonuçlar aldılar. Bu sezon oynadıkları futbol ile düşmeyi sonuna kadar hak ettiler. Chelsea ise adım adım şampiyonluğa gidiyor ve iç sahada hata yapmayacaktır. Bu maçta çok rahat bir galibiyet bekliyorum.

Chelsea – Middlesbrough Gol Tahmini

Toplam gol 3.5 alt Oran: 1.67 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Bu maçta ben Chelsea’nin gol yiyeceğini düşünmüyorum. Fakat taraftarı önünde sonuna kadar şov yapacaktır. Chelsea iç sahada rahat gol buluyor ve çok iyi sonuçlar aldılar. Fakat bu maçta ben Chelsea’nin 3 golden fazla atacağını düşünmüyorum ve gol yemeden bitirecektir.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox