';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Juventus – Monaco Maç Tahmini

9.05.2017  / Juventus – Monaco Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Şampiyonlar ligi Yarı Final

Juventus - Monaco iddaa Tahmin

Juventus – Monaco Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

Şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçında Salı günü Juventus  –  Monaco ile karşılaşacak. Bu sezonun sürpriz takımı Monaco Şampiyonlar ligi yarı final ilk maçında Juventus deplasmanına konuk olacak.

[adrotate banner=”16″]

Juventus – Monaco Oranlar

Juventus 1.70 Beraberlik 3.90 Monaco 5.75 HEMEN BAHİS YAP 1XBETJuventus 1.40 Beraberlik 3.75 Monaco 4.60 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Juventus Cephesi

Juventus bu sezon’u çok iyi geçiriyor ve çok iyi bir takım görüntüsü veriyorlar. Juventus buraya gelirken gruplardan sonra Porto ile eşleşmiş ve çok rahat 2 maç çıkarıp turu geçmişlerdi. Daha sonra ise Barcelona ile eşleşmişlerdi. Beklenenden kolay bir tur oldu özellikle ilk maçta iç sahada aldıkları galibiyet turun kapısını sonuna kadar aralamalarını sağlamıştı. Juventus ligde çok rahat durumda ve adım adım şampiyonluğa gidiyor.

Monaco  Cephesi

Monaco bu sezonun flaş takımı ve ligde şampiyonluğa doğru gidiyorlar. Özellikle Falcao’nun müthiş oyununa karşılık hücumda harika işler yapıyorlar. Fakat ilk maçta hiç beklemedikleri bir skorla karşılaştılar. Monaco buraya gelirken gruplardan sonra önce Manchester City ile karşılaştılar zor bir kura oldu fakat iç sahada aldıkları 2 farklı galibiyet ile turu geçtiler. Daha sonra ise Dortmund ile eşleştiler yine zor geçmesi beklenen bir turdu fakat iki maçı da kazanıp geçtiler.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Juventus – Monaco Maç Tahmini

Monaco kaybetmez Oran: 2.35 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Bu maçta Monaco’nun işi çok zor böyle bir deplasmana 2-0 gibi bir skorla geliyorlar. Juventus çok disiplinli bir takım ve kolay gol yemiyorlar. Şuana kadar Avrupa’da oynadıkları son 5 maçta kalelerinde gol görmediler. Bu yüzden Monaco’nun işi zor fakat ben burada gol bulabileceklerini düşünüyorum ama tur için yeterli olmayacaktır.

Juventus – Monaco Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar Oran: 1.75 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Juventus Avrupa’da oynadığı son 5 maçt kalesinde gol görmedi ve özellikle iç sahada kolay gol yemiyorlar. Genel olarak oyunu yavaşlatmayı iyi başarıyorlar ve istediklerini alıyorlar. Monaco ise tam tersi tempolu oynamayı seven bir takım ve gol yollarında çok etkililer. Bu maçta ben iki takımdan da gol bekliyorum.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox