';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

West Brom – Chelsea Maç Tahmini

12.05.2017  / West Brom – Chelsea Maç Tahmini / Saat: 22.00 / İngiltere Premier Ligi

West Brom - Chelsea Maç Tahmini

West Brom – Chelsea Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

İngiltere Liginin 37.haftasının açılış maçında Cuma günü West Brom – Chelsea ile karşılaşacak. Saat 22.00’de başlayacak maçı Michael Oliver yönetecek.

[adrotate banner=”16″]

West Brom – Chelsea Oranlar

West Brom 9.50 Beraberlik 4.75 Chelsea 1.38 HEMEN BAHİS YAP 1XBETWest Brom 6.25 Beraberlik 3.75 Chelsea 1.30 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

West Brom Cephesi

West Brom kötü sezon geçirmedi ve ligde 8.sıradaa kaldılar. Ligde son haftalarda büyük bir form düşüklüğü yaşıyorlar. Son haftalardaki kötü performansı yüzünden Avrupa kupaları şansını kaybetmiş oldular. Ligde aslında son haftalara kadar çok iyi maçlar çıkardılar ve bu sezon genel olarak beklentiyi karşıladılar. Aslında Tony Pulis’in takımlarına göre daha rahat gol bulan ve atak oynayan bir takım vardı.

Chelsea Cephesi

Chelsea ligde en son Middlesbrough karşısında iç sahada 3-0 ile galip geldi ve şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğu bence sonuna kadar hak ettiler çok iyi bir sezon geçirdiler. Bu sezon genel olarak maçlardı domine ettiler ve kazanmaları gereken bütün maçları kazandılar. Ligde şuanda en yakın rakibi ile arasında 7 puanlık fark var. Chelsea bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 18 maçta 12 galibiyet aldı ve 29 gol attılar.  Ayrıca ligde oynadığı son 5 deplasmanda 4 galibiyet aldılar.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

West Brom – Chelsea Maç Tahmini

Chelsea kazanır Oran: 1.50 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Chelsea bu sezon harika bir sezon geçirdi ve geçen hafta şampiyonluğunu ilan etti. Şimdi çok moralli bir biçimde geliyorlar ne kadar artık işleri bitmiş olsa da bu maçı asla boşlamayacaklardır. West Brom son haftalarda formsuz ve durumu iyi değil. Bu maçta zorda olsa Chelsea kazanır diye düşünüyorum.

West Brom – Chelsea Gol Tahmini

Toplam gol 3.5 alt Oran: 1.40 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Tony Pulis takımları genel olarak kapanan ve iyi kontra yapan takımlardandır. Chelsea ise geçen hafta şamapiyonluğu aldı ve rahat geliyor buraya aslında bu durumda çok gol çıkacak gibi duruyor. Fakat ben bu maçın kısır geçmesini bekliyorum.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Manchester United Tottenham Özeti

Manchester United 0 – 3 Tottenham Özet

İngiltere Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Manchester United Tottenham Özeti İzle Manchester United Tottenham Özeti …

Ozetbox