';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Manchester City – Leicester City Maç Tahmini

13.05.2017  / Manchester City – Leicester City Maç Tahmini / Saat: 14.30 / İngiltere Premier Ligi

Manchester City – Leicester City iddaa Tahmin

Manchester City – Leicester City Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

İngiltere Liginin 37.haftasında Cumartesi gününün açılış maçında Manchester City – Leicester City ile karşılaşacak. Saat 14.30’da başlayacak maçı Robert Madley yönetecek.

[adrotate banner=”16″]

Manchester City – Leicester City Oranlar

Manchester City 1.28 Beraberlik 6.00 Leicester City 11.00 HEMEN BAHİS YAP 1XBETManchester City 1.10 Beraberlik 5.50 Leicester City 10.00 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Manchester City Cephesi

Manchester City artık puan kaybı yapmaması lazım. Şampiyonlar ligine katılmak hatta direk katılmak istiyor ise artık puan kaybı yapmaması lazım. Manchester City’nin Liverpool ile arasında 1 puanlık fark var fakat Manchester City’nin 1 maç eksiği bulunuyor.  Manchester United ile ise arasında 4 puanlık fark var ve bu hafta Manchester United Tottenham maçı var. Manchester City bu sezon iç sahada oynadığı 17 maçta 9 galibiyet aldı ve 32 gol attılar.  

Leicester City  Cephesi

Leicester City ligde sezonun sonuna kadar çok iyi durumda değildi hatta ateş hattında bulunuyordu. Fakat daha sonra çok iyi bir çıkış yakaladı ve üst üste aldığı galibiyetler ile oradan çıktı. Şuanda orta sıralarda bulunuyorlar ve çok rahat konumdalar. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanan Leicester City ligde en son Watford karşısında 3-0 gibi net bir galibiyet aldılar.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Manchester City – Leicester City Maç Tahmini

Manchester City İlk yarıyı kazanır Oran: 1.50 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Mancheter City bu maçı mutlaka alması lazım. Bu sezon beklentinin altında kaldılar ve bekleneni karşılamadılar. Fakat şampiyonlar ligine direk katılmak istiyorlar ve bu maçtan mutlaka 3 puan almaları lazım alır. Leicester rahat durumda bulunuyor fakat bu maçta asla boşlamayacaktır. Yine de güçleri yetmez ve rahat bir Manchester City galibiyeti gelir.

Manchester City – Leicester City Gol Tahmini

Toplam gol 3.5 üst Oran: 1.80 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Manchester City bu maçta mutlaka kazanması lazım. Ligde en son iç sahada oynadığı maçta 5 gol attılar. Leicester City genel olarak gol bulmakta hiç zorlanmıyorlar. Bu maçta da çok rahat gol bulabilirler bu yüzden ben maçın bol gollü geçmesini bekliyorum.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox