';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Tottenham – Manchester United Maç Tahmini

14.05.2017  / Tottenham – Manchester United Maç Tahmini / Saat: 18.30 / İngiltere Premier Ligi

Tottenham – Manchester United tahmin

Tottenham – Manchester United Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

İngiltere Liginin 37.haftasının son maçında Pazar günü Tottenham – Manchester United ile karşılaşacak. Saat 18.30’da başlayacak maçı Jonathan Moss yönetecek.

[adrotate banner=”16″]

Tottenham – Manchester United Oranlar

Tottenham 1.73 Beraberlik 3.80 Manchester United 5.00 HEMEN BAHİS YAP 1XBETTottenham 1.55 Beraberlik 3.50 Manchester United 3.75 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Tottenham Cephesi

Tottenham ligde çok iyi geldi buraya kadar fakat son hafta yaşadığı puan kaybı ile birlikte şampiyonluk ihtimali kalmadı artık. Aslında son haftalarda çok formdaydılar ve çok iyi bir galibiyet serisi yakalamışlardı. Tottenham bu sezon özellikle iç sahada çok ekstra bir performans gösterdi fakat geçen hafta alınan mağlubiyet moralleri çok bozmuş olmalıdır.

Manchester United Cephesi

Manchester United bu sezon beklentinin altında kaldı özellikle son haftalarda da büyük düşüş yaşıyorlar. Geçen hafta Arsenal deplasmanında 2-0 ile mağlup döndüler ve şampiyonlar ligi yarışından kopmak üzereler bu yüzden artık puan ve puanlar almak zorundalar. Manchester United bu sezon savunmada iyi işler yaptı fakat hücumda çok iyi durumda değiller. Manchester United bu sezon iç sahada hiç performans göstermezken deplasmanda iyi sonuçlar aldılar.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Tottenham – Manchester United Maç Tahmini

Manchester United kaybetmez Oran: 1.55 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Tottenham iç sahada çok etkili bir performans gösterdi. Ligde bu sezon henüz yenilmediler fakat son hafta aldıkları mağlubiyet moralleri bozmuş olacaktır. Manchester United ise buradan puan almalı ve böyle maçları Mourinho sever. Bu yüzden ben Manchester United tarafında olacağım.

Tottenham – Manchester United Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: 1.89 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Tottenham kolay gol yemiyor özellikle iç sahada kolay gol yemiyorlar. Manchester United’da aynı şekilde bu sezon çok iyi savunma yapıyor ve kolay gol yemiyor. Fakat Manchester United özellikle İbrahimovic’in sakatlığı ile birlikte gol bulmakta da zorlanmaya başladı. Bu maç için ideal tercih alt tercihi olacaktır.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox