';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Bursaspor – Beşiktaş Maç Tahmini

15.05.2017  / Bursaspor – Beşiktaş Maç Tahmini / Saat: 20.00 / Türkiye Süper Ligi

Bursaspor - Beşiktaş Maç Tahmini

Bursaspor – Beşiktaş Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

Türkiye liginin 31.haftasının kapanış maçında Pazartesi günü Bursaspor – Beşiktaş ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak maçta lider Beşiktaş  deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

[adrotate banner=”16″]

Bursaspor – Beşiktaş Oranlar

Bursaspor 10.00 Beraberlik 5.80 Beşiktaş 1.30 HEMEN BAHİS YAP 1XBETBursaspor 7.80 Beraberlik 5.00 Beşiktaş 1.15 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Bursaspor Cephesi

Bursaspor işler hiç yolunda gitmiyor ve üst üste mağlubiyetler geliyor. Bunun yanında çok kötü top oynuyorlar ve çok rahat gol yiyorlar. Oynadıkları 3 maçta toplamda  16 gol yediler ve sadece 1 gol atabildiler. Şuanda rahat durumda olsalar da aslında yavaş yavaş düşme tehlikesi yaşayabilirler. Oynadıkları futbol hiç umut vermiyor ve ligde Rizespor ile arasında 8 puanlık fark var. Ligin bitmesine 4 hafta kaldı fakat Rizespor çok iyi geliyor bu yüzden 8 puanlık avantaj bir anda kaybolabilir. Bursaspor ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

Beşiktaş Cephesi

Beşiktaş ligde lider durumda bulunuyor fakat geçen hafta evinde yaşadığı puan kaybı ile birlikte buradan sonra artık hata yapmaması lazım. Ligin bitmesine 4 hafta kaldı ve Başakşehir ile arasında 2 puanlık fark var. Ligde  aslında çok rahat götürüyorlardı son haftalarda yaşadıkları puan kaybı ile birlikte tekrardan sıkıntıya düştüler. Bu hafta mutlaka kazanmaları gerekiyor bu sezon aslında genel olarak çok iyi mücadele ettiler fakat ligin sonuna doğru düşüş yaşadılar.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bursaspor – Beşiktaş Maç Tahmini

Beşiktaş kazanır Oran: 1.30 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Bursaspor bir yerde reaksiyon verecektir. Fakat bu maçta işleri çok zor görünüyor Beşiktaş mutlaka kazanması gereken bir maça çıkıyor ve mutlaka 3 puan almaları lazım. Adeta sezonun en önemli maçlarından birisini oynayacaklar. Arada futbol olarak büyük fark var bu yüzden Beşiktaş buradan zorda olsa 3 puanı çıkaracaktır.

Bursaspor – Beşiktaş Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.35 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Beşiktaş bu maçta mutlaka 3 puan isteyecektir ve ona göre saldıracaktır. Bursaspor ise iç sahada asla kapanmayacaktır. Bu maçta golü hatta galibiyeti arayacaktır taraftarı önünde kötü gidişe dur diyecektir. Bu yüzden zevkli ve bol gollü bir maç bekliyorum.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox