';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Arsenal – Everton Maç Tahmini

21.05.2017 / Arsenal – Everton Maç Tahmini / Saat: 17.00 / İngiltere Premier Ligi 

Arsenal – Everton maç tahmin

Arsenal – Everton Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

İngiltere Liginin 38.haftasında Pazar günü Arsenal – Everton ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak maçı Michael Oliver yönetecek.
[adrotate banner=”16″]

Arsenal – Everton Oranlar

Arsenal 1.50 Beraberlik 4.50 Everton 6.50 HEMEN BAHİS YAP 1XBETArsenal — Beraberlik — Everton — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Arsenal Cephesi

Arsenal ligde son haftalarda ciddi bir çıkış yakaladı ve oynadığı son 4 maçtan galibiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar ligine katılma mücadelesi veriyorlar ve Liverpool ile arasında sadece 1 puanlık fark var. Arsenal için sezon özellikle ligin ikinci yarısında alınan puan kayıpları yüzünden kötü geçti çok formsuz bir dönem geçirdiler ve bu dönem çok uzadı. Bu yüzden ne şampiyonluk yarışına girebildiler ne de Şampiyonlara ligine katılma yarışı verebildiler. Fakat son haftalarda ciddi bir çıkış yakaladı ve hala bir şansları var. Arsenal bu sezon iç sahada oynadığı 18 maçta 13 galibiyet aldı ve 36 gol attı.

Everton Cephesi

Everton ligin ikinci yarısında ciddi bir çıkış yakaladı ve Avrupa ligine katılmayı garantilediler. Ligde artık bir amaçları kalmadı bu sezon özellikle iç sahada çok iyi işler yaptılar fakat deplasmanlara yansıtamadılar. Aslında son haftalarda ciddi bir form düşüklüğü vardı fakat geçen hafta iç sahada Watford karşısında alınan galibiyet birazda olsun nefes aldırmış oldu.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Arsenal – Everton Maç Tahmini

Arsenal kazanır Oran: 1.50 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Arsenal’in mutlaka 3 puana ihtiyacı var bu yüzden sonuna kadar galibiyeti kovalayacaklardır. Ligde son haftalarda çok iyi çıkış yakaladılar ve bu sezon iç sahada zaten iyi performansları var. Everton ise son haftalarda düşüş içerisinde ligi kafalarında bitirmiş durumdalar. Zaten genel olarak deplasman performansı kötü durumda ve bu deplasmandan puan almaları zor görünüyor.

Arsenal – Everton Gol Tahmini

Toplam 2.5 gol üst Oran: 1.65 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Arsenal ligde son haftalarda iyi top oynuyor ve gol bulmakta sorun yaşamıyorlar. Everton ise bu sezon genel olarak aslında gol bulmakta zorlanmasalarda fakat deplasmanda hücumda zaman zaman sorun yaşadılar. Ben bu maçın bol gollü ve zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum ve üst tercihi güzel duruyor.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Manchester United Tottenham Özeti

Manchester United 0 – 3 Tottenham Özet

İngiltere Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Manchester United Tottenham Özeti İzle Manchester United Tottenham Özeti …

Ozetbox