';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Chelsea – Sunderland Maç Tahmini

21.05.2017 / Chelsea – Sunderland Maç Tahmini / Saat: 17.00 / İngiltere Premier Ligi

Chelsea - Sunderland Maç Tahmini

Chelsea – Sunderland Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″] İngiltere Liginin 38.haftasında Pazar günü Chelsea – Sunderland ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak maçı Neil Swarbrick yönetecek.
[adrotate banner=”16″]

Chelsea – Sunderland Oranlar

Chelsea 1.16 Beraberlik 7.50 Sunderland 21.00 HEMEN BAHİS YAP 1XBETChelsea — Beraberlik — Sunderland — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Chelsea Cephesi

Chelsea için sezon beklenenden de iyi geçti harika bir performans ve sonuna kadar hak edilen bir şampiyonluk geldi. Şampiyonluklarını ilan ettikten sonra hafta içi Watford karşısında çok hırslı ve iyi oynadılar. Ligin son haftasında da artık taraftarı önünde bu iyi futbola devam edeceklerini düşünüyorum. Bu sezon iç sahada oynadığı 18 maçta 16 galibiyet alırken 50 gol attılar. Chelsea Konte yönetiminde bu sezon hem iyi savunma yaptı hem de hücumda beklenenden fazlasını verdiler bu kadroya göre özellikle hücum anlamında çok iyi işler yaptılar tabi bunda Costa’nın iyi performansının da çok katkısı oldu.

Sunderland Cephesi

Sunderland ligden düştü artık ve çok kötü top oynadılar son haftalarda tamamen performans olarak dibe vurmuş durumdalar. Ligde oynadıkları son 5 maçta 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldılar. Sunderland bu sezon ligin en çok gol yiyen takımlarından birisi oldular ve bunun yanında ligin en az gol atan ikinci takımı konumundalar. Sunderland bu sezon deplasmanda ise oynadığı 17 maçta sadece 3 galibiyet aldı ve 30 gol yediler.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Chelsea – Sunderland Maç Tahmini

Chelsea İlk yarıyı kazanır Oran: 1.45 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Chelsea ligde şampiyonluğu elde etti ve taraftarı önünde iyi bir kapanış yapmak isteyeceklerdir. Sunderland ise düşmenin verdiği moral bozukluğu ile birlikte son haftalarda ciddi bir düşüş içindeler. Bu sebepten dolay ben çok rahat bir Chelsea galibiyeti bekliyorum.

Arsenal – Everton Gol Tahmini

Toplam 2.5 gol üst Oran: 1.65 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Chelsea ligde son haftalarda işi tamamen şova döktü bu maçta da aynısı olacaktır diye bekliyorum. Güzel geçen sezonu güzel bitireceklerdir. Sunderland skora katkı yapabilir mi bilmiyorum ama Chelsea gerekirse maçı tek başına üst yapacaktır.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox