';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Chievo – Roma Maç Tahmini

20.05.2017 / Chievo – Roma Maç Tahmini / Saat: 19.00 / İtalya Seri A

Chievo - Roma iddaa Tahmin

Chievo – Roma Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″] İtalya liginin 37.haftasında Cumartesi günü Chievo – Roma ile karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak maçta son haftaların formda takımı Roma, Chievo deplasmanına konuk olacak.[adrotate banner=”16″]

Chievo – Roma Oranlar

Chievo 11.00 Beraberlik 6.50 Roma 1.25 HEMEN BAHİS YAP 1XBETChievo — Beraberlik — Roma — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Chievo Cephesi

Chievo ligde orta sıralarda bulunuyor ve artık rahat konumdalar. Chievo son haftalarda ligde amacı olmamasına rağmen ligi bırakmamış durumda ve puan almaya devam ediyorlar. Cihevo ligde en son Sampdoria deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrıldı ve 3 maçtır kaybetmiyorlar. Chievo için sezon beklenildiği gibi geçti aslında orta sıralarda bitirdiler. Chievo bu sezon iç sahada oynadığı 18 maçta 6 galibiyet aldılar ve 22 gol attılar.

Roma Cephesi

Roma ligde ikinci sırada ve ligi en azından burada bitirmek istiyorlar. Bu deplasmanda puan kaybı yaşamazlar ise çok rahatlamış olacaklar. Geçen hafta iç sahada çok önemli bir galibiyet aldılar ve Juventus karşısında 3-1 ile galip geldiler. Roma son 2 maçta çok zor bir fikstürden harika çıktılar ve son 2 maçta toplamda 7 gol attılar. Ligde bu sezon deplasmanda oynadığı 18 maçta 11 galibiyet aldı ve 35 gol attılar.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Chievo – Roma Maç Tahmini

Roma kazanır Oran: 1.25 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Chievo ligde son haftalarda ciddi bir direnç gösteriyor ve en azından kaybetmiyor. Fakat Roma son haftalarda çok formda ve mutlaka 3 puan alması gerekiyor. Ligde son oynadığı 5 deplasman maçını da kazandılar. Bu maçta da acil puan lazımken 3 puanı alırlar arada büyük kalite farkı var.

Chievo – Roma Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.33 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Chievo son haftalarda kaybetmiyor ve gol buluyor en son Sampdoria gibi zor bir deplasmanda bile gol atmayı başardılar. Ligin son iç saha maçında seyircisi önünde güzel bir sonuç almak isteyeceklerdir. Roma ise son iki maçta hücumda neler yapacaklarını gösterdiler ve bu maçta da gerekirse maçı tek başına üst yapacaktır.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox