';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Lorient – Troyes Maç Tahmini

28.05.2017 / Lorient – Troyes Maç Tahmini / Saat: 22.00 / Fransa Lig 1 Playout

Lorient - Troyes Maç Tahmini

Lorient – Troyes Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

Fransa Lig 1 playout ilk karşılaşmasında Cumartesi günü Lorient – Troyes ile karşılaşacak. Saat 22.00’de başlayacak maç Stade du Moustoir stadında oynanacaktır.

[adrotate banner=”16″]

Lorient – Troyes Oranlar

Lorient — Beraberlik —- Troyes — HEMEN BAHİS YAP 1XBETLorient — Beraberlik —- Troyes — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Lorients Cephesi

Lorient için sezon kötü bitti ve playoutlarda da ö şekilde devam ediyor. Troyes karşısında iyi futbol oynamadılar fakat buldukları gol çok değerli oldu. Aslında son dakikalarda golü yemeseler çok daha avantajlı olarak buraya geleceklerdi. Lorient bu sezon iç sahada özellikle ligin sonuna doğru iyi reaksiyon verdi ve iyi sonuçlar aldı. Lorient bu sezon ligde evinde oynadığı 17 maçta 7 galibiyet aldı ve 25 gol attı.

Troyes Cephesi

Troyes ligde son haftalarda inanılmaz bir form yakaladı üst üste galibiyet almışlardı. Fakat genel olarak deplasmanda çok fazla bekleneni veremedi. Troyes ilk maçta aslında istediği skoru aldı fakat ikinci maçta bence mutlaka gol bulması gerekiyor. Troyes bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 19 maçta 6 galibiyet aldı ve 25 gol attılar.

Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Lorient – Troyes Maç Tahmini

Lorient kazanır Oran: — Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Lorient ligde kalmak istiyor ve bu yüzden bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Bu sezon iç sahada son haftalarda özellikle iyi reaksiyon vermişti. İlk maçta beklendiği futbolu oynayamadı fakat yine de istediği skoru alabilirdi. Troyes bu maçta öncelikle olarak beraberliği kovalayacaktır fakat kapanırsa buradan beraberliği alamaz ve bu maçta ben seyircisi önünde Lorient’n kazanacağını düşünüyorum.

Braunschweig – Wolfsburg Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: — Betboo HEMEN BAHİS YAP

İlk maç son dakikalarda gelen gol ile 2.5 üst oldu fakat oynanan futbol ve yakalanan pozisyonlar sürekli kaçtı. Lorient bu maçta mutlaka galibiyeti arayacaktır zaten sahasında bu sezon iyi top oynadı ve gol bulmakta zorlanmadı. Troyes ise deplasmanda bu sezon lige göre fena bir performans göstermedi ve hücumda etkili oldu. Ben bu maçta yine tempolu bir futbol ve bol gol bekliyorum.
Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Eyüpspor Gaziantep Özet

Eyüpspor 3 – 2 Gaziantep Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Eyüpspor Gaziantep Özet İzle Eyüpspor Gaziantep Özet Eyüpspor Gaziantep …

Ozetbox