';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Başakşehir – Konyaspor Maç Tahmini

31.05.2017 / Başakşehir – Konyaspor Maç Tahmini / Saat: 21.30 / Türkiye Kupası Final

Başakşehir - Konyaspor-mac-tahmini-iddaa-oranlari

Başakşehir – Konyaspor Maç Yorumu

Türkiye Kupası Finalinde Çarşamba günü Başakşehir – Konyaspor ile karşılaşacak. Saat 21.30’da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek.

[adrotate banner=”16″]

Başakşehir – Konyaspor Oranlar

Başakşehir 2.20 Beraberlik 3.10 Konyaspor 3.50 HEMEN BAHİS YAP 1XBETBaşakşehir 1.85 Beraberlik 3.10 Konyaspor 2.90 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Başakşehir Cephesi

Başakşehir için sezon beklentilerin üstünde ve iyi geçti şampiyonluk ihtimalleri bu hafta sonu ile bitti fakat genel olarak çok iyi oynadılar. Başakşehir aynı zamanda kupada da iyi performans gösterdiler ve buraya gelirken hem Galatasaray’ı hem Fenerbahçeyi elediler. Başakşehir bu sezon geçmiş yıllara göre çok iyi top oynadı geçmiş senelerde daha kontra futbolu oynamayı tercih eden Başakşehir bu sezon daha iyi top oynamaya çalıştılar. Başakşehir ligde son haftalarda performans düşüklüğü yaşadı bunun en büyük sebebi ise beklentinin ve baskının artması oldu. Fakat yine de buraya kadar iyi geldiler ve ligi ikinci sırada bitirmeyi garantilediler seneye şampiyonlar ligine katılacaklar.

Konyaspor Cephesi

Konyaspor ligde orta sıralarda kaldı aslında sezonun ilk yarısında fena bir performans göstermediler fakat ligin ikinci yarısı ile birlikte bir düşüş yaşadılar. Son haftalarda tekrardan toparlandılar ve iyi oynamaya başladılar. Fakat artık bir amaçları kalmamıştı kupada ise çok iyi sezon geçirdiler aslında kura şansı da onların yanındaydı fakat buraya kadar iyi geldiler. Sezonu boş geçirmeyip kupayı almak istiyorlar fakat güven vermiyorlar oynadıkları futbol gerçekten güven vermiyor.

Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Başakşehir – Konyaspor Maç Tahmini

Başakşehir kazanır Oran: 2.20 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Başakşehir için sezon çok iyi gitti ve ligi ikinci sırada bitirdiler son haftaya kadar da şampiyonluk yarışının içinde oldular. Başakşehir sezonu artık kupasız kapatmak istemeyecektir. Konyaspor’da aynı şekilde sezonu kupasız kapatmak istemeyecektir. Fakat ben bu maçta Başakşehir’in daha iyi top oynadığını ve daha iyi takım olduğunu düşünüyorum bu yüzden Başakşehir tarafında yer alacağım.

Başakşehir – Konyaspor Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar Oran: 1.94 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Başakşehir bu sezon gol yollarında hiç sorun yaşamadılar. Geçmiş yıllarda öncelikli olarak kapanıp gol yememeyi tercih ediyorlardı fakat bu sezon daha pozitif futbol oynuyorlar. Konyaspor ise özellikle kupada Aykut Kocamanın futbol mentalitesini kullanıyor ve öncelik olarak savunmaya ağırlık veriyorlar. Fakat ben bu maçta iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.
Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Brest Sturm Graz Özet

Brest 2 – 1 Sturm Graz Özet

Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları Özetleri ► 19.09.2024 Brest Sturm Graz Özet İzle Brest Sturm Graz …

Ozetbox