';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Akhisar Belediye – Karabükspor Maç Tahmini

02.06.2017 / Akhisar Belediye – Karabükspor Maç Tahmini / Saat: 17.00 / Türkiye Süper Ligi

Akhisar Belediye – Karabükspor Maç Özeti

Akhisar Belediye – Karabükspor Maç Yorumu

Türkiye liginin 34.haftasında CumagünüAkhisar Belediye – Karabükspor ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak maç Manisa 19 Mayıs Stadyumustadında oynanacaktır.

[adrotate banner=”16″]

Akhisar Belediye – Karabükspor Oranlar

Akhisar Belediye 1.73 Beraberlik 3.40 Karabükspor 4.33 HEMEN BAHİS YAP 1XBETAkhisar Belediye — Beraberlik — Karabükspor — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Akhisar Belediye Cephesi

Akhisar Belediye için sezon son haftalara kadar pek iyi geçmemişti ama son haftalarda ligde amaçları kalmamasına rağmen çok iyi maçlar çıkarıyorlar. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında yine çok net bir galibiyet aldılar ve ligde oynadıkları son 6 maçı kazandılar. Bu maçta çok iyi top oynadılar ve gol bulmakta hiç zorlanmadılar. Bu sezon iç sahada ise oynadığı 16 maçta 9 galibiyet aldı ve 27 gol attılar ayrıca ligdeki son 4 iç saha maçından da galibiyet aldılar. Akhisar Belediye hücumda hızlı oyuncuları ile çok rahat gol buluyorlar.

Karabükspor Cephesi

Karabükspor ligde özellikle iç sahada harika bir performans gösterdiler fakat bu sezon bunu deplasman yansıtamadılar. Deplasmanda ligin en kötü performansını ortaya koydular ve ligde oynadıkları 16 deplasman maçında sadece 1 galibiyet aldılar ve kalelerinde 34 gol yediler. Karabükspor ligde tamamen ligi bitirmiş durumdalar ve artık amaçları kalmadı. Bu yüzden kafalarında sezonu bitirmiş konumda bulunuyorlar ve ligde oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet aldılar.

Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Akhisar Belediye – Karabükspor Maç Tahmini

Akhisar Belediye maçı kazanır Oran: 1.73 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Akhisar Belediye son haftalarda çok iyi oynuyor ve seri galibiyetler geldi. Ligde bir amaçları kalmasa da müthiş galibiyetler alıyorlar. Karabükspor ise ligde son haftalarda iyi top oynamıyorlar iç sahada bile istedikleri skorları alamadılar. Bu halde Akhisar Belediye tarafında olmak mantıklı olacaktır.

Başakşehir – Konyaspor Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.90 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Akhisar Belediye son haftalarda iyi top oynuyor golü bulduktan sonra ise hızlı oyuncuları ile birlikte devamını da getiriyorlar. Karabükspor ise son haftalarda istediği skorları alamasalar da kalelerinde çok fazla gol yiyorlar. Bu yüzden ben iki takımında gol bulacağı ve zevkli bir maç bekliyorum maçta en az 3 gol izleriz.
Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox