';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Trabzonspor – Bursaspor Maç Tahmini

03.06.2017 / Trabzonspor – Bursaspor Maç Tahmini / Saat: 17.00 / Türkiye Süper ligi

Trabzonspor - Bursaspor Maç Tahmini

Trabzonspor – Bursaspor Maç Yorumu

[adrotate banner=”9″]

Türkiye liginin 34.haftasında Cumartesi günü Trabzonspor – Bursaspor ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak maç Şenol Güneş stadında oynanacaktır.

[adrotate banner=”16″]

Trabzonspor – Bursaspor Oranlar

Trabzonspor 1.83 Beraberlik 3.50Bursaspor 4.62 HEMEN BAHİS YAP 1XBETTrabzonspor — Beraberlik — Bursaspor — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Trabzonspor Cephesi

Trabzonspor ligin son haftalarına doğru büyük bir çıkış yakaladı ve Avrupa kupaları ihtimali vardı. Fakat sonra düşüş yaşadılar ve Avrupa kupaları ihtimali kalmadı ligi aslında iyi yerde bitirecekler özellikle lig başlangıcına göre iyi yerdeler şuanda ve gelecek sezon için iyi sinyaller verdiler. Trabzonspor ligde en son Fenerbahçe deplasmanından puan ile döndü iyi futbol oynamasa da iyi bir sonuç aldılar. Trabzonspor bu sene inişli çıkışlı bir grafik sergiledi ve iç sahada oynadığı 16 maçta 6 galibiyet aldılar ve kalelerinde sadece 16 gol gördüler. İç sahada oynadığı son 5 maçta ise sadece 1 galibiyet aldılar.

Bursaspor Cephesi

Bursaspor bir anda düşme tehlikesi içine girdiler. Ligin ikinci yarısında okadar kötü bir performans gösterdiler ki fazlasıyla düşmeyi hak ettiler. Şuanda aslında 1 puan yeterli fakat oynadıkları futbol onu alabilecek seviyede bile değil. Burasspor son haftalarda savunmada büyük sorunlar yaşıyor ve en son iç sahada Gençlerbirliği karşısında önde oldukları maçı son dakikalarda kaybettiler ve moral olarak inanılmaz çöktüler.

Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Trabzonspor – Bursaspor Maç Tahmini

Trabzonspor kazanır Oran: 1.83 Forvetbet HEMEN BAHİS YAP

Bursaspor son haftalarda hiç güvenilir futbol oynamıyor ve güven vermiyor. Trabzonspor ise ne kadar ligde artık bir amacı kalmasa da bu maçta taraftarı önünde galibiyeti arayacaktır. Bursaspor bu maçta kapanmayacaktır galibiyeti arayacaktır çünkü 1 puan yeterli olmayacaktır fakat ben Trabzonspor’un buradan galibiyeti alacağını düşünüyorum.

Trabzonspor – Bursaspor Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.80 Betboo HEMEN BAHİS YAP

Trabzonspor ligin son haftasında iç sahada taraftarı önünde iyi bitirmek isteyecektir ligi ve galibiyeti arayacaktır. Bursaspor ise ligde kalmak için galibiyet gerekiyor şuanda beraberlik hiçbir işine yaramaz bu yüzden iki takımında açık futboluna karşılık bol gol izleriz.
Ajax – Manchester United Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Real Betis Espanyol Özet

Real Betis 1 – 0 Espanyol Özet

İspanya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Real Betis Espanyol Özet İzle Real Betis Espanyol Özet Real …

Ozetbox