';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Kamerun – Avustralya Maç Tahmini

22.06.2017 / Kamerun – Avustralya Maç Tahmini / Saat: 18.00 / Konfederasyon Kupası

Kamerun - Avustralya Maç Tahmini

Kamerun – Avustralya Maç Yorumu

Rusya’da devam eden Konfederasyon kupası B grubunda ikinci maçlar oynanıyor. İlk maçlarından yenik ayrılan iki takım karşı karşıya geliyor. Kamerun ile Avustralya arasında mücadele Perşembe günü saat 21.00’da oynanacak. Mücadele St Petersburg’da oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Kamerun – Avustralya Oranlar

Kamerun 2.45 Beraberlik 3.45 Avustralya 3.10 HEMEN BAHİS YAP 1XBETKamerun 2.00 Beraberlik 3.10 Avustralya 2.60HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Kamerun Cephesi

Kamerun gruptaki ilk maçında Şili karşısında beklenenden silik bir oyun sergiledi. Rakibine çok sayıda pozisyon verdiler. İleri uçta etkili oyuncuları olmasına rağmen varlık gösteremediler. Gruptan çıkabilmek adına mutlak kazanmaları gereken bir maça çıkıyorlar. Teknik direktör Hugo Broos ise ilk maçta Şili karşısında iyi bir oyun sergilediklerini düşünüyor. Bu yüzden kadroyu çok fazla değiştirmesini beklemiyorum. 

Fabrice Ondoa; Ernest Mabouka, Adolphe Teikeu, Michael Ngadeu Ngadjui, Collins Fai; Sebastien Siani, Arnaud Djoum, Andre-Frank Zambo Anguissa; Christian Bassogog, Vincent Aboubakar, Benjamin Moukandjo

Karabükspor Kasımpaşa Maç Özeti

Avustralya Cephesi

B grubunun ilk maçında futbolseverler Almanya’dan farklı bir galibiyet bekliyordu. Ortaya çıkan sonuç çokları için sürpriz bir sonuç oldu. Almanlar sahadan 3-2 galip ayrıldılar fakat mücadelede sayısız gol pozisyonundan yararlanamadılar. Avustralya savunması Almanya karşısında çok ciddi açıklar verdi. Kamerun karşısında da bu açıkları vermeleri halinde bu maç için de işleri kolay olmayacaktır.  

Mat Ryan; Bailey Wright, Milos Degenek, Trent Sainsbury; Mark Milligan, Aaron Mooy, Aziz Behich, Jackson Irvine, Tom Rogic, Mathew Leckie; Tomi Juric.

Kamerun – Avustralya Maç Tahmini

Kamerun kazanır Oran: 2.10 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Grupta ikinci maçlarını oynuyorlar ve iki takımda ilk maçlarını kaybettiği için bu mücadele turnuvaya devam edebilmeleri açısından kritik görünüyor. Kamerun takımının ileri uç elemanları Avustralya savunmasına zor anlar yaşatacaktır diye düşünüyorum. Afrika temsilcisini bir adım önde görüyorum. Kamerun kazanır. 

Kamerun – Avustralya Gol Tahmini

İki takım gol atar Oran: 1.71 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

iki takımında ofansif bir oyun ortaya koymasını bekliyorum. Özellikle geriye düşen takım mücadelede tüm riskleri alacaktır. Bu mücadeleyi kaybedecek olan taraf muhtemelen turnuvaya veda edecektir. İki takımın karşılıklı goller bulmasını ve seyircilerin bol gol izlemesini bekliyorum.   
iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox