';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Yeni Zelanda – Portekiz Maç Tahmini

24.06.2017 / Yeni Zelanda – Portekiz Maç Tahmini / Saat: 18.00 / Konfederasyon Kupası

Yeni Zelanda - Portekiz Maç Tahmini

Yeni Zelanda – Portekiz Maç Yorumu

Konfederasyon kupası A grubunun favorilerinden Portekiz son maçında Yeni Zelanda ile karşılaşıyor. Mücadele Cumartesi günü saat 18.00’da oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Yeni Zelanda – Portekiz Oranlar

Yeni Zelanda 29.00 Beraberlik 10.00 Portekiz 1.13HEMEN BAHİS YAP 1XBETYeni Zelanda (2h) 2.90 Beraberlik 3.60 Portekiz 1.75HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Yeni Zelanda Cephesi

Yeni Zelanda kadro kalitesine bakınca turnuvanın en zayıf takımı olarak gösteriliyordu. İlk iki maç sonunda ortaya koydukları direnç ile o kadar kolay lokma olmadıklarını herkese gösterdiler ve turnuvaya renk kattılar. İlk maçlarında ev sahibi Rusya karşısında sahadan 2-0 yenik ayrıldılar. İkinci maçta ise Meksika’nın ağır favori olduğu mücadelede özellikle ilk yarıda oynadıkları oyun ile herkesin takdirini kazandılar. İlk yarısının önde tamamladıkları mücadeleden 2-1 yenik ayrıldılar. Gruptan çıkma şansları kalmadı. Portekiz karşısında da izleyenlere keyifli bir futbol izletmek isteyeceklerdir. 

Karabükspor Kasımpaşa Maç Özeti

Portekiz Cephesi

Portekiz son Avrupa şampiyonu olarak geldiği turnuvada tam kadro olarak maçlara çıkmasına rağmen taraftarlarını pek tatmin edebildi diyemeyiz. İlk maçta Meksika karşısında son dakikalarda yedikleri golle bir puana razı oldular. İkinci maçta ise ev sahibi Rusya karşısında 1-0’lık bir galibiyet aldılar. Grupta ikinci sıradalar ve gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilediler. Bu maçta alacakları skor liderlik için önemli.  

Yeni Zelanda – Portekiz Maç Tahmini

Portekiz -2 handikaplı kazanır  Oran: 1.52- BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Meksika’nın Rusya karşısında galip gelmesi halinde A grubunun liderini averaj belirleyecek. Bu yüzden Portekiz’in bu mücadeleye önem vermesini bekliyorum. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü ellerine alacaklar ve skor üstünlüğünü ele geçireceklerdir. Sahadan farklı galip ayrılmalarını bekliyorum. Portekiz en az 2 farkla sahadan galip ayrılır.  

Yeni Zelanda – Portekiz Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 1.45 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Yeni Zelanda oynadığı hücuma yönelik oyunla turnuvaya renk kattı. Turnuvadaki son maçlarında da bu anlayışla sahada olmalarını bekliyorum. Portekiz pozisyon üretmekte sıkıntı çekmediği turnuvada bu maçta da sorunlu Yeni Zelanda savunması karşısında bolca pozisyon bulacaktır. Portekiz’in tek başına maçı üst yapabileceğini düşünüyorum. Toplam gol sayısı 2.5 bahsi değerlendirilebilir. 
iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox