';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Şili – Avustralya Maç Tahmini

25.06.2017 / Şili – Avustralya Maç Tahmini / Saat: 18.00 / Konfederasyon Kupası

Şili - Avustralya Maç tahmini

Şili – Avustralya Maç Yorumu

Konfederasyon kupasına son Copa America şampiyonu olarak katılan Şili gruptaki son maçında Asya temsilcisi olarak turnuvada yer alan Avustralya ile karşılaşacak. Mücadele Pazar günü saat 18.00‘da başlayacak. 

[adrotate banner=”16″]

Şili – Avustralya Oranlar

Şili 1.37 Beraberlik 5.25 Kamerun 10.00HEMEN BAHİS YAP 1XBETŞili 1.15 Beraberlik 4.75 Kamerun 9.00HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Şili Cephesi

Şili turnuva öncesinde kupanın favori takımları arasında gösteriliyordu. İlk iki maç sonunda iddialarını korusalarda beklenen oyunu sergilediklerini söylemek zor. Turnuvada ilk maçlarında Kamerun karşısında oldukça zorlandılar. Mücadelenin son 10 dakikasında buldukları gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldılar. İkinci maçta ise grubun bir diğer favorisi Almanya karşısında öne geçmelerine rağmen sahadan bir puanla ayrıldılar. Son maç öncesi gruptan çıkabilmek adına 1 puan onlara yetecektir. 

Karabükspor Kasımpaşa Maç Özeti

Avustralya Cephesi

Avustralya kadro kalitesi olarak grubun en zayıf takımı görünüyor. İlk maçta Almanya karşısında çok sayıda pozisyon verdiler. Buna rağmen sahadan tek farklı mağlup ayrıldılar. İkinci maçta ise geriye düştükleri maçta Kamerun karşısında bir puan alarak son maçı formalite olmanın ötesine taşıdılar. Şili karşısında kazanmaları halinde büyük ihtimalle gruptan çıkacaklar fakat bunun için çok fazla çaba göstermeleri gerekiyor. 

Şili – Avustralya Maç Tahmini

Şili handikaplı kazanır  Oran: 2.05 – BETPAS HEMEN BAHİS YAP

Şili turnuvadaki ilk maçında yıldız oyuncularını kenarda tutarak maça başlamış ve ikinci yarıdan onların oyuna girmesiyle sahadan 3 puanla ayrılmıştı. Bu mücadelede yıldız oyuncuların ilk 11’de sahada olmasını bekliyorum. Avustralya için turnuvanın bu maçla noktalanacağını düşünüyorum. Şili handikaplı kazanır.

Şili – Avustralya Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 1.60 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

İki takım da ofansif oynamayı seviyor. Mücadelede özellikle Avustralya’nın kazanmak zorunda olması nedeniyle daha hücuma yönelik oynayacak olması nedeniyle en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Toplam gol sayısı 2.5 üst bahsi değerlendirilebilir.  
iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox